Sobre mi

Ei, doncs... hola. Suposo.

I, bàsicament, aquesta és la meva gran presentació. Si veníeu cercant alguna cosa més, miau. No és tan fàcil descriure's a una mateixa sense caure en els tòpics - i a mi se me'n poden aplicar molts, com a qualsevol adult del s.XXI, de fet -. Així que poques coses segures, i cent per cent genuïnes, sobre mi mateixa us puc dir. 

Aviam, sóc biòloga. I paleontòloga, encara que només sigui pel títol - segurament, una de les millors decisions de la meva vida... encara que no exerceixi mai, encara que no em dugui enlloc, ser paleontòloga era un must del meu Top 10 -. Puc acreditar que estic en possessió dels nivells B2.2 d'anglès i alemany - si bé aquest últim només me'l vaig treure per poder llegir els llibres de la Cornelia Funke en versió original... genial, eh? - i, a més, ara també sóc Tècnica Superior de Laboratori Clínic i Biomèdic - BUM! -

Durant anys he treballat de cara al públic i puc dir, amb absoluta convicció i total seguretat, que no m'agrada la gent. Era quelcom que ja sospitava, però els anys invertits atenent peticions de tota mena m'han reafirmat aquesta certesa. I sí, tinc amigues i amics. Pocs, però n'hi ha. I una part important d'elles i d'ells els podeu trobar a Lluna Plena no Fansub.

El cas és que servidora combina la seva vida d'adulta semi-funcional amb un munt d'aficions que, per un motiu o per un altre, em van causar més d'un mal de cap durant l'etapa d'escolarització obligatòria - que em va tocar compartir amb una colla de brètols i amebomentals que, a dia d'avui, encara no m'he tornat a creuar, fita que agraeixo a Llucifer... gràcies, maco ;) -, però que ara flueixen per les canonades de la meva vida sense embossar res. Subtitulo i corregeixo al fansub, llegeixo més que respiro, em relaxo portant al límit les meves articulacions fent ioga, m'ho passo teta - i mugró - cuinant plats vegetarians i vegans, escric fanfics que ningú llegeix però que a mi em fan petar de riure, dirigeixo aquest bloc amb mà de ferro, de vegades dibuixo coses, d'altres faig peluixos de ganxet... i tot, absolutament tot, ho faig en condició d'aficionada PERQUÈ ÉS EL QUE SÓC: UNA AFICIONADA. De la vida. I dels tubercles.

Però, per damunt de tot, en aquesta realitat i totes les paral·leles existents, inverses, futures, passades, adjacents i simultànies... ell és el número 1 del meu Top 10.


P.D: Si em vols dir res, pots fer-ho directament als comentaris de qualsevol, literalment QUALSEVOL entrada: en tens més de 600 per escollir, aprofita aquesta màgica oportunitat!

CIAOSU!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda