Ciència a destemps. Dia IX: Gran nit i millor persona.

Doncs bé, com vaig dir fa 11 dies, AVUI ÉS LA NIT. Sí, sí, AVUI. Falten encara dues hores per marxar i estic dels nervis. És tanta l'excitació pel moment de l'estrena, QUE NO SÉ QUÈ FER-NE, DEL TEMPS QUE EM QUEDA. A banda de vestir-me, entaforar les coses a la motxilla i escollir el llibre que m'enduré, NO HI HA RES MÉS QUE LA MEVA MENT INQUIETA PUGUI FER PER PASSAR L'ESTONA. O sí, però son tantes coses que no les acabaria mai, i em fa molt ràbia això de deixar assumptes a mig resoldre. Per tant, HERE I AM, esperant.

Al final, i com sempre passa, quan porti unes hores allà fent LA ciència, segur que voldré cardar el camp a cada mil·lèsima de segon. Però, ara mateix, tot és emoció, il·lusió i ganes que arribi l'hora de sopar, perquè m'he fet una truita de patates grossa com un meló - si no fos perquè quedaria lleig menjar-me el sopar per berenar, ja me l'hauria cardat coll avall -. Serà una jornada màgica i fascinant - prou màgica i fascinant com per no quedar-me adormida a la cadira, cosa que temo amb totes les meves forces perquè, SPOILER, al laboratori hi tenim retoladors gruixuts permanents I NO VULL QUE EM CREIXI CAP BIGOTI -. 

Farà cosa de 10 anys que no passo una nit sencera en blanc. O més, que jo sóc un animal diürn. No sé, no sé, això de saber que miraré l'hora al mòbil i marcarà les dues o les tres de la matinada i, en lloc de ser al meu llit dormint com una morsa feliç, seré a l'hospital treballant, em genera certa sensació d'incertesa que no tinc clar com situar. I tampoc tinc clar que aquesta sensació estranya sigui res dolent; hauré perdut la xaveta del tot? Qui, AMB DOS DITS DE FRONT, voldria treballar per la nit? Doncs ning-AAAAH, SÍ, ELS QUI VOLEN CANELA DE LA BONA. Sí, punt per a vosaltres. Jo em conformo de superar la prova.

Ai, que ja queda menys. Ai, que no sé què fer. Ai, que sigui ja demà, MECÀGON LLUCIFER. Bona nit. I recordeu que mentre vosaltres dormiu, jo treballaré, però totes i tots SEREM MOLT MAQUES! Adéu - desitgeu-me sort ;______; -.

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Ja voldria jo tenir un xiclet, ja...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda