Dies d'institut XXIII: Fent les pràctiques des de casa perquè visc envoltada per egocèntrics que no saben ni trobar-se el cony de melic

 A dia d'avui - i quan dic avui, no em refereixo al dia d'avui en concret, sinó a l'expressió que engloba els últims temps i que, per tant, fa referència a un període més o menys llarg i/o perllongat - encara hi ha persones QUE NO SABEN DUR UN DIANTRE DE MÀSCARA FACIAL CORRECTAMENT! No cal ser enginyera, ni física teòrica, NI TAN SOLS CAL TENIR-HI NEURONES, AL CERVELL! Basta amb posar-se'la bé I PROU!

No podria ser més simple: dues gomes cosides a una tela. Les gomes per darrere les orelles i la tela tapant boca i nas. De fet, i s'hi t'agrada viure experiències al límit, ET POTS TAPAR LA PUTA CARA, DES DE LES CELLES FINS LA BARBETA! Però així i tot, AIXÍ I TOT, encara hi ha energumens i energúmenes que la porten ON ELS SURT DE LA FIGA! NO SÓN UN COMPLEMENT DE MODA.

Per culpa d'alguns desconsiderats que prefereixen mostrar al món la seva merda de cara, o que organitzen festes multitudinàries perquè creuen que fer negoci amb la salut dels demés és el millor invent des que es va descobrir la roda, o, simplement, PERQUÈ SÓN UNA COLLA DE MALPARITS I MALPARIDES AMB POQUES NEURONES, jo em veig obligada a fer les meves pràctiques de cicle des de casa, unes pràctiques de laboratori clínic. I us preguntareu "I com les fas, si vius en un pis amb sala d'estar però sense campana de bioseguretat de tipus II?" DONCS PERQUÈ NO LES FAIG, MECÀGON LA SANG DE LLUCIFER! Tota una generació de tècnics de laboratori a la brossa per a) el Sars-CoV 2 i b) LA IRRESPONSABILITAT DE LA GENT!

No pots anar a Sitges a menjar-te una paella el diumenge amb els amics del club de senderisme? DONCS T'AGUANTES, COM TOTS ELS ALTRES DESENES DE MILERS DE PERSONES QUE ENS QUEDEM A CASA! AVIAM SI PENSARÀS QUE ETS ESPECIAL, MITJA MERDA SECA! Revelació: NO, NO HO ETS. SI LA MEVA GERMANA HA DE FER MANS I MÀNIGUES PER PASSAR A RECOLLIR UNA LASANYA A CASA ENTRE SETMANA PERQUÈ NO POT VENIR EL CAP DE SETMANA, TU POTS VIURE SENSE LA TEVA PUTA PAELLA!

És una autèntica llàstima que el karma no sigui real perquè, altrament, més d'un i més d'una tindrien LITERALMENT tots els números per encadenar desgràcia rere desgràcia. Hi hauria culpa per expiar les cagades. I, ATENCIÓ, NOMÉS PARLO DE LA COVID. Som l'única plaga existent avui en dia  a la Terra incapaç de ser eradicada perquè, SORPRESA, NI AIXÒ SABRÍEM FER!

I, per cert, i dedicat a totes aquelles i aquells que argumenten - no sé com perquè ni dades ni raonaments lògics, escolti! - que amb la màscara s'ofeguen i no poden respirar, AVIAM SI ÉS VERITAT I US N'ANEU A PRENDRE PEL CUL D'UNA PUTA VEGADA. És més, us animo a deixar de respirar voluntàriament, així tindrem més oxigen la resta, oxigen que ens arribarà a les neurones, COSA QUE NO PASSA EN EL VOSTRE CAS, COLLA DE GALIFARDEUS LOBOTOMITZATS! BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

I, així, cada matí quan m'adono que sóc a casa i no al laboratori. Sé que algun dia veuré la claror de la llumeta que hi ha al final del cony de túnel, sé que el camí és fosc i d'entrebancs n'hi ha a cabassos però CAL QUE ME'LS MENGI TOTS DE COP?! CAL?! Una mica de neutralitat, només això: no demano bona sort, només absència de la dolenta.

En fi, Serafí, la vida, la hipotenusa i les patates al caliu. Feu bondat - i aquesta vegada no és una manera de parlar - que això ens té a totes i a tots ben agafades i agafats per on carda més mal, i no en sortirà res de bo si no som una mica més vosaltres i una mica menys jo. Que no us angoixi la vida i recordeu sempre que SOU TOTES MOLT MAQUES! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Encara no entenc perquè tant rebombori per aquesta campanya, SI ÉS MAGISTRAL!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda