Aprofitem els plàtans madurs i tornem-los útils

Bé, doncs crec que ja sabeu de què va la cosa, avui. Efectivament, aquest matí l'he passat entre fogons - o entre el forn i el marbre de la cuina - fent cosetes dolces! Bua, ha plogut molt, des de l'última vegada que vaig penjar una recepta de les meves, fins i tot una trista foto dels meus invents culinaris! Però avui estava on fire i he pensat que ho compartiria amb vosaltres. Apa, aquí les teniu:


Les magdalenes han quedat prou bé - tenint en compte que la massa aquesta és menys compacta que una bombolla de sabó, però OK - i, si bé al forn ha pujat els seus bons deu centímetres, el pastís sembla més un brownie que no pas un pa de pessic clàssic però, des de quan em queden bé les coses, a mi? xD... em consola saber que està bo, molt bo - i no té gra ni mica de sucre, només mel i els sucres propis del plàtan hiper madur, buahahahaha! -... i que en aquesta casa meva de tota la vida, ens ho cruspim tot, encara que sigui més lleig que un pecat - buf, hauríeu d'haver vist com em va quedar el pa de llet, huhuhu, allò era un pecat a la vista -.

Recordeu que pitjant damunt d'aquesta imatge, trobareu més receptes!


En fi, us animo a provar-ho, que sempre és un bon entreteniment i, al final, tens alguna cosa dolça per menjar, que sempre entra bé! Apa, que us vagi de gust i no saliveu gaire d'enveja. I recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Apa, a compartir...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda