GranOtaku2011 - Especial d'estiu 2019 - Part 01

Uiiiiiii! It's done! L'he acabat! Ja està. L'especial d'estiu de GranOtaku s'està empolvorant el nas i posant-se maco per a tots vosaltres! De fet, té tantíssimes ganes de retrobar-se amb les seves fans que ha decidit repartir la diversió en dues parts i allargar l'espectacle durant dos caps de setmana sencers. Buaaaaaa, ha llançat la casa per la finestra! I que jo hagi perdut el cap, escrivint pàgines i pàgines en blanc, no hi té absolutament res a veure. El Destí és així, capriciós.

Sigui com sigui, i tal i com vaig prometre fa uns dies, us presento oficialment l'Especial d'estiu de GranOtaku2011! Espero que gaudiu llegint-lo tant com he gaudit jo editant-lo - perquè escriure'l va ser un cony de suplici -.


Ja sabeu que si us heu perdut alguna de les entregues anteriors, només cal que visiteu l'apartat "Descàrregues i on-line" per posar-vos al dia! És ben simple! Porteu sempre GranOtaku amb vosaltres gràcies a la màgia del PDF!

Espero veure moltes descàrregues pròximament. I recordeu que SOU TOTS MOLT MACOS! Però si no us llegiu aquest especial, fareu plorar el gatet del banner, així que vosaltres sabreu què feu amb la vostra consciència, desgraciats! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda