Dies d'institut. Dia V: Les vacances de Nadal són una enganyifa dels de dalt

Molt bones festes a totes i tots Tubercles! Una vegada més arriba el final d'un llarg any carregat de maldecaps i sessions interminables de patiments interns continus! I és que no hi ha res com disposar de 365 dies per flagel·lar-nos sense descans! O és que potser penseu que l'any vinent serà tot de color de rosa? No, no, no, el pròxim 2019 també les passarem putes, per activa o per passiva, que ja ens coneixem.

Així i tot, amb alegria, collons! S'ha de ser positiu a la vida, i per molts exàmens que tinguis després de les vacances, i per moltes hores que hagis de passar encadenat a la feina, i per vegades que et repeteixis a tu mateix que temps trauràs, no saps d'on, però ho faràs, no t'has de deixar vèncer per l'adversitat! Ens en sortirem! Yes, we (probably) can! - no obstant, troba't un weekly planner i comença a organitzar-te la vida -.

Mentrestant, el Pare Noel ve i va, el Tió fa una cagadeta aquí i allà, la Mare es passa la tarda aïllada a la cuina en ple èxtasi pastisser, s'acosta Cap d'Any, la Nit de Reis, els amics invisibles familiars que et posen a prova - i el cervell del revés - i, de nou, la rutina. Beneïda rutina. És clar que dos mesos i mig fins el pròxim festiu és massa, fins i tot per a mi - calla, que tanta tensió acumulada i despesa energètica de lloguer m'han convertit en una ionqui de les vagues -. Faig un clam a les membres del sindicats estudiantils diversos perquè convoquin una jornada reivindicativa d'allò que millor els sembli. D'aquesta manera, no tan sols lluitarem pels nostres drets sinó que podrem dormir i descansar, dos conceptes molt infravalorats avui en dia i que gurus del mindfulness usen com arma llancívola contra els treballadors que reclamen poder menjar asseguts i entrar a treballar quan ja han posat els carrers! Apa, algú ho havia de dir!

I tot això només treu cap a...


Ara ja no podreu dir que us falta la típica i tradicional Tuberclepostal.

Ens llegim pròximament - que demà hi ha pastís! -. Porteu-vos bé, o el matí de Reis us fotreu de cops contra la paret d'avorrits que estareu de no poder obrir ni mig regal! Feu bondat i recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS! Menys els qui, com jo, estan en mode Grinch tot el coi d'any; nosaltres som MOLT, MOLT, MOLT MACOS! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Vols originalitat? Regala una caixa de cartró
amb xampú i desodorant. Ho petes segur xD

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda