Dia de Reis

Igual que els Reis Mags es van oblidar d'un dels meus regals - i encara estic esperant que el totpoderós Amazon me'l porti -, jo també m'he deixat endur pels dies i no he pensat que estaríeu super interessats  en saber - ironía, on? - què em va caure la - mal anomenada - nit més màgica de l'any.

I dic mal anomenada perquè, segons totes les tradicions, la nit més màgica de totes és el Dia dels Morts - se celebri el dia que se celebri -. I, en part, és cert: la humanitat és capaç de creure que aquell dia s'alcen els morts i caminen entre nosaltres. Però creure que existeixen el DNA, els àtoms i la evolució - cosa que està comprovadíssima i demostradíssima - és ciència ficció! És clar, jo cada 1 de Novembre veig cadàvers caminant pels carrers! I fantasmes perseguint les ànimes dels vius per turmentar-los! Sempre, cada any. La nit de Reis la més màgica? Ha, com es nota que ningú ha pensat en Tots Sants - perquè cal molta màgia, i de la bona, per fer creure a la gent les merdes que s'arriben a empassar aquella nit -. Per a mi, la  nit més màgica és quan, sigui quin sigui el dia, aconsegueixo adormir-me tan bon punt em tapo amb els llençols. Si això no és màgia...

Com podeu veure - i després de molts anys de sequera - els mitjons han tornat al sac dels Reis Mags! El regal  més típic ever també ha acabat arribant-me. Però, de lluny, el què més m'ha agradat, ha estat el Rockbox Cube. Sí, ja sé que és una mica inútil quan l'altaveu del mòbil fa exactament la mateixa funció, però no es pot comparar la qualitat del so. A més, com molt bé indica el seu nom, és un cub i això implica so per quatre de les sis cares que té, cosa que el mòbil no pot fer. I m'encanta. A més, és una monada d'altaveu... que es connecta per Bluetooth - o cable - directament al reproductor d'àudio. És meravellós estar fent la feina de casa i anar movent l'altaveu de lloc perquè em faci companyia allà on vagi. M'EN-CAN-TA! Però encara hi ha una cosa que m'agrada fins i tot més. Sabeu què és? Va, una pista: apareix un dinosaure a la portada. Eh? Eh? Què dieu que és?


De fet, ja us en vaig parlar, així que no hi ha gaire més que pugui afegir. Ara per ara, estic ocupada llegint Fool's Assassin - i desesperant-me perquè, per moltes pàgines que giri, el Bufón segueix absent i el trobo a faltar - però, quan me l'acabi, em llançaré de cap i sense frens a llegir-me la història del meu benvolgut Afsan - el meu equivalent literari, i mesozoic, al porno convencional -.

En fi, Tuberclets, me'n vaig a dinar, que ja tinc gana. Feu bondat, llegiu molt i no oblideu mai que SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

M'encanta. Els rex aparellant-se és una de les millors coses que ofereix la paleontologia.

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda