Bruixeria moderna

Tenir una vida tan rutinaria com la meva i formar part d'aquest grup conegut com a "pobres desgraciats, quina merda de vida els espera amb la situació tan tenebrosa que estem vivint" fa que, entre d'altres, les hores mortes siguin força avorrides. Les meves les passo llegint. De tot: des de l'etiqueta dels xampús i els pòsters que té el dentista a la clínica, passant per anuncis estrafolaris de feina que et prometen el món i tens sort si no et fan pagar per treballar. Almost everything. Doncs bé, entre aquest "almost" també hi compto les webs que han fet de la xarxa la seca llar, entre elles, aquesta:


Bruixeria moderna, com diu el títol del post. És una web de curiositats, suposadament, sobre llocs estranys i fascinants on passar les vacances d'estiu (si en teniu, cosa poc freqüent en aquests temps que corren ja que, els qui disposen del temps, no tenen els diners i a l'inrevés... visca la crisi!) però, més sovint que no, els articles solen girar entorn a curiositats "màgiques" presents en el nostre dia a dia. Coves testimonis de rituals obscurs, temples perduts relacionats amb mites cristians i notícies per l'estil. Jo la vaig descobrir gràcies a aquesta imatge.


Té alguna cosa que m'atrau com les lluernes a la llum i encara no he descobert què és. Podria ser l'expressió de la seva cara. O allò que representa en el meu imaginari propi i particular.  Jo què sé, però m'encanta. Doncs bé, com a resultat de l'article que acompanyava aquesta imatge, em vaig aficionar a Atlas Obscura i, ehrlich gesagt, hi escriuen articles força xulos, així que quan estigueu avorrits o necessiteu desconnectar o, simplement, us sobri un xic de temps, podeu pasar-vos'hi, que està molt bé. Ja teniu l'enllaç directe des del banner a la pàgina de "Webs d'interès".


De fet, en aquella pàgina hi teniu un munt de coses. En aquella i en totes les altres, que no les vull marginar... cosa que JA feu vosaltres, mala gent! Ehem.

Aquest any us tocarà esperar una mica més per veure la meva obra d'art nadalenca anual: el pastís de la meva germana! Mala sort. Però us compensaré, que enguany ve amb sorpresa, hihihihi. Fins aleshores, us desitjo el bo i millor per aquestes festes i us recordo molt amablement que SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

No podria haver trobat felicitació millor, nop.

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda