Mona 2013
Bé, Dilluns de Pasqua a Catalunya. I com mana la tradició, mona per a tothom. Tothom que tingui un padrí o padrina disposat a regalar-li, per descomptat. No és el meu cas. Però a mi plim! Si la mona no ve a mi, jo aniré fins a ella. I la tinc ben a prop: a la nevera de casa, jeje.
Fa molts anys que tant a la meva germana com a mi no ens regalen una mona de debò; una de pastisseria, vull dir. I com que la nostra infància segueix vigent, la mona també. Encara que l'hagi de fer jo! Crec que és el tercer o quart any que la faig... abans, en la comprava la mama.
En tot cas, la meva idea era fer una mona amb xocolata calenta pel damunt i ous Kinder... però resulta que sóc massa ansiosa i no he sabut trobar el moment: els ous Kinder s'han desfet en un mar de xocolata Milka T^T
Peeeeeeeeeeerò està per llepar'se-n els dits. Oh i tant. De fet, amb la xocolata que ha sobrat, he fet bombons de dinosaures... que s'estan refredant al congelador, com quan poses el Petit-suisse al congelador per fer-ne gelat. Semblant. A veure què en surt, d'allà dins xD
La forquilla té denominació d'origen: Londres!! xD. Aquestes coses que veieu com més clares i fetes un nyap són els ous Kinder. Com a mínim, n'hi ha un que ha sobreviscut a l'experiment xD |
Foto detall de la massa. El truc està en 2 de farina i 1 de maizena. |
No feu dolenteries. I recordeu sempre, sempre, sempre que... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!