GranOtaku2011 - Dia 8 Part 2 [vol.1]

"I què és això de [vol.1]?", us preguntareu. Doncs veureu [mode Punset on] ... el Universo... [mode Punset off] és peculiar. I difícil. I enrevessat. Tant, que no n'hi havia prou amb un sol capítol, sinó que en feien falta dos. Què? Exacte, què? Amb això de GranOtaku2011, escric a totes hores: a la feina, a casa, a la meva ment (que és estranya i profunda)... i, de tant escriure, les pàgines van augmentant. Pugen com l'escuma fins al punt de ser-ne tantes que, per separat, creen històries. Separades. Independents. I així em vaig trobar ahir: dues versions diferents de la tarda del 8è dia de GranOtaku. DUES!

"I ara què?"... aquesta va ser la pregunta. Doncs res, com solen dir als drames èpics: divide y vencerás! Així que això vaig fer: dividir, cosa que se'm dóna molt millor que no pas sumar.

Per tant, i de manera excepcional, única i genial, el capítol d'aquest mes estarà dividit en dues parts... més! Com si no estiguessin dividits ja de per si, no? xD... però el canvi serà per a millor. Era dividir o servir-vos en safata un capítol de 80 pàgines. Què, millor a trossos, eh? Jejejejeje. A més, d'aquesta manera guanyaré temps per a les pròximes entregues, que vaig amb el temps enganxat a les faldes.

Apa doncs, sense més dil·lació, us presento la nova entrega de GranOtaku2011!!


I bé, ens veiem el pròxim mes amb el [vol.2]!! Gaudiu d'aquesta entrega!! I recordeu que SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Death Wiiiiiiiiiiiiink!! Prepareu-vos per al patiment!!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda