See you next week! - Capítol 15

Capítol 15 - Kuroko & Kagami & No2


No sé, segueix sent molt gai: ara tos dos estan molt mullats i s'hauran d'eixugar i...

- Kuroko, estás húmedo.
- No, Kagami-kun. Sólo mojado.
- Y pegajoso.
- Kagami-kun, usa mi secador... si quieres.
- Kuroko, No2 nos mira.
- Puedes dejar que te seque él Kagami-kun. No me importa. 
- Kuroko...
- Kagami-kun...
- Kuroko...

(i jo volia que sonés més porno!) I aquí, ja entrem en una espiral de yaoi interminable que ens porta cap al més profund de la psique humana i els desitjos més foscs i innombrables de l'home. Un anime yaoi basat en un equip de bàsquet... a les dutxes... mmmmmh, me gusta. 

Per certo, eh que us vaig advertir sobre l'anime de "La Storia della Arcana Famiglia"? Suposo que, en algun moment, vaig deixar anar les meves preocupacions sobre les possibles conseqüències de l'adaptació d'un joc de lligar sobre la màfia. Bé doncs, totalment infundades! No és l'anime de la temporada ni molt menys però és prou entretingut (molt més que Hiiro no Kakera... de llarg). A més, si algun dels lectors fantasma que circulen per aquí ha vist algun cop SKET Dance i s'ha quedat amb la veu d'en Bossun (força sexy), trobarà que al Debito li va com anell al dit, sobretot quan li diu "bambina" a la nana protagonista. Oh, ja m'agradaria a mi que algú em digués bambina amb aquella veu, puf!

Apa, que encara queda molta tarda i m'haig de preparar mentalment pel divendres. Per cert, si pensàveu que GranOtaku no podia ser encara més estrany del que ja era... ju, ja m'ho direu al Setembre, mwahahaha! Que vagi molt bé la setmana, encara que hagi començat tant malament com la meva! Vigileu amb la calor i els mosquits... i mantingueu-vos sempre, sempre MOLT I MOLT MACOS! Adéu!


Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Les fangirls ho demanen a crits!! Veieu com no són imaginacions meves!!?? Feu un cop d'ull per zerochan i entendreu què vull dir... personalment, trobo que és un llàstima malgastar en Kise d'aquesta manera xD

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda