Autoclava't, fes-nos un favor

Doncs exactament això: si no saps rentar-te el cony de mans i t'has de mirar un tutorial de YouTube, ja estàs trigant massa a ficar-te dins d'un autoclau i fer-nos un immens favor a la resta. No sé a vosaltres, però a mi em van ensenyar a rentar les mans quan era menuda, i vistes les instruccions que circulen per Internet, mai ho he fet gaire diferent - potser el tema de les ungles sí, però tenia un raspall d'ungles, així que... compta? Nah, jo diria que no -. De debò que mai ningú s'ha plantejat que cal refregar-se bé TOTA la mà perquè quedi neta? Què fèieu, fins ara, obrir l'aixeta, apropar les puntes dels dits i eixugar-vos unes mans òbviament SEQUES?! En quina realitat paral·lela no farcida de bacteris i virus a cada racó viviu? Perquè, oh i tant, de criaturetes torracollons en trobem a tot arreu. I si aquestes bestioles són virus, encara més, que ho aguanten tot. O quasi tot, però estàvem parlant de la vostra falta preocupant d'higiene.

Aviam, que aixequi la ma - neta - qui es renti les mans després de fer caca? Hum, cap per aquí, cap per allà... I ARA US PASSEU TOT EL SANT DIA RENTANT-VOS-LES PER POR AL CORONAVIRUS?! PERÒ, COM FUNCIONA EL VOSTRE CERVELL? Vaja, FUNCIONA?! Amb la quantitat de bacteris que tenim al forat del cul - i, per extensió, a tota la porció intestinal que queda ben amagadeta dins nostre - podríem causar una Tercera Guerra Mundial bacteriològica! Que potser les vostres no us fan mal a vosaltres - que sí, perquè no és gens recomanable que t'entrin bacteris entèrics als pulmons -, però a la resta SI. Plantegeu-vos perquè les mesures bàsiques d'higiene que hauríeu de seguir sempre no hi són i potser, POTSER, començareu a entendre perquè el coi de virus s'ha propagat com la tinta de calamar a l'aigua. No es pot ser tan porc a la vida, principalment, perquè qui sap si no serà l'última cosa que facis. És com la gent aquesta que es menja els mocs... QUE ÉS MERDA, TETE! Merda que les teves fosses nasals i els teus pulmons estan evitant que entri i fent fora del teu cos, respectivament. Com t'ho menges? PER QUÈ?! Entenc que ho faci la mainada, que són totes unes aventureres i viuen la vida al límit... però les persones adultes? HOLA? Repeteixo. HO-LA?! Si vols menjar salat, et compres uns cacauets, però NO ET MENGIS ELS MOCS! Això només està permès en el sentit més metafòric de l'expressió - i ni així, si tant t'avorreixes, compra't una amiga -. I qui diu mocs, diu lleganyes. Jo ho he vist, HO HE VIST... a l'APM, però compta igual. L'explicació és la mateixa: és MER-DA. Punt i final. Res més a dir, senyoria. I què me'n dieu, de la merda que s'acumula sota les ungles? Segur, SEGUR, que hi ha algú tan marranota que se la menja - jo, que me la trec tan bon punt la veig amb el primer objecte afilat que trobo i d'altres cardant-se-la per berenar -. Així, en general, fotem molt de fàstic. Som repugnants d'una manera demolidora i, alhora, estranyament bella. Vaja, que cal un bon manteniment bàsic de la higiene. No sé, tan de bo existís un sistema que ens permetés mantenir-nos nets de manera regular, a casa i que no ocupés gaire lloc. Aaaah, inventors a l'atur, feu alguna cosa!

Perquè si el que vols és mantenir ben net, no sé, així a l'atzar, el material del laboratori, ho pots fer. I sense gaire esforços importants de personal - pot passar que algú s'hi deixi l'esquena, d'altres una mà, fins i tot, pot dinyar algú si explota, però res insubstituïble -. Se'n diu autoclau. I si bé fa prop de 14 anys que me'l demano per Nadal, encara no he fet sort. Però, PERÒ, el sistema casolà existeix. Se'n diu olla a pressió i a casa meva es feia servir per esterilitzar els biberons quan me germana i jo érem unes petites menjamocs. Així que si no us sabeu rentar les mans després de passar-vos una hora seguida veient vídeos a YouTube, sempre us podeu esterilitzar! Molt més ràpid i eficient, ja no us haureu de tornar a rentar les mans mai més PERQUÈ NO EN TINDREU! Amb sort, no us les hauran d'amputar - és clar que això potser ja ho haurien d'haver fet amb el vostre cervell, tenint en compte la gangrena mental que arrossegueu - i podreu gaudir d'un parell de monyons ben bonics i moderns! Així que, en cas dubte, OLLA EXPRÉS!

Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Apa, ja teniu material de lectura i reflexió. Veieu que bé? Un dos per u. Ens llegim aviat i recordeu sempre que SOU TOTES MOLT MAQUES! Adéu!

Ens llegim aviat!!!! Ciao!!!!

OLLA EXPRÉS!

P.D: Serà possible que, amb tota la quantitat de temps lliure que tinc ara que el meu lloc de treball està en aturada vírica, no tregui temps per llegir? Què m'està passant? QUÈ?!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda