Ferides que donen lliçons de vida

Avui, mentre treballava, una dona m'ha alliçonat. M'ha alliçonat com mai ho havia fet ningú. Ni tan sols com els centenars de professors que he tingut durant tots aquests anys. Ni tan sols com els meus pares durant els darrers moltíssims anys. No, amigues, avui una clienta m'ha transmès un coneixement mil·lenari només accessible per uns pocs. Un coneixement que només assoleixen aquells que estan preparats per rebre'l sense saber-ho. És una mica com una loteria: potser hi participes o potser no - jo, certament, no havia comprat papereta - però quan et toca... ai, quan et toca! Ets sents la persona més afortunada d'aquest pla-espai-temps en el que vivim plegats - o ho intentem -. I què és això tan extraordinari que he descobert? Que he begut de la font mateixa del coneixement?
...
...
...
Doncs que no hi ha millor remei per a desinfectar-se les ferides que rentar-se amb sabó de mans! Deixeu-vos estar de iode i aigua oxigenada! Oblideu-vos d'allò de llepar-vos les ferides! El sabó de mans del supermercat obra miracles! És l'eina bàsica i essencial que tothom hauria de tenir a casa. I si, a més, treballes en un quiròfan, ja ni t'explico. És la puta hòstia en patinet!
...
...
...
Sí, amigues, avui he conegut una senyora que ha tingut la barra d'intentar posar-nos una reclamació a mi i a les meves companyes/companys de feina perquè, després de fer-se una mimi ferida al palmell de la ma, la única solució que li donàvem per guarir-se-la era una solució iodada i un apòsit per tapar-la. I ha tingut la barra de recolzar la seva argumentació dient que treballava en un quiròfan. No voldria ser torracollons - o sí - però si una persona que treballa en una sala d'operacions, sigui quina sigui la seva funció, i s'ha de rentar les mans ABANS d'entrar-hi amb uns sabons ANTISÈPTICS ESPECIALS BACTERICIDES - que no DESINFECTANTS, perquè aquest terme només és aplicable a SUPERFÍCIES INERTES i, per podrida que estigui una persona per dins, segueix sent una criatura VIVA -, pretén que un SIMPLE sabó de mans li mati el que sigui que hagi pogut penetrar per la merdeta de ferida que s'ha fet... gaire idea sobre desinfecció NO TÉ! Perdoneu, però algú ho havia de dir. 

Si ja t'has infectat - amb el que sigui, des d'un virus de la grip innocu a una hepatitis B de manual -, el sabó de mans NO SERVIRÀ PER A RES. Serà més efectiu que et llepis la ferida perquè - i no és per ser torracollons... o sí - la saliva CONTÉ substàncies BACTERICIDES naturals mil cops més eficients que un CONY de sabó de mans! Si tens un mal dia, si t'has aixecat amb el peu esquerre... vés a donar pel sac a la teva puta casa! Però no molestis els qui treballem, que ja tenim més que suficient amb el que tenim. Aviam si aprenem a diferenciar entre desinfecció i higiene bàsica, hòstia puta ja.

I aquesta és la lliçó magistral del dia: NO PARLIS DEL QUE NO SAPS.

Apa, porteu-vos bé, no us passeu de llestes amb els altres - mai se sap quan hi ha una biòloga a la vora - i recordeu sempre que SOU TOTES MOLT MAQUES!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

AIXÒ és un coi d'antisèptic. Ni desinfectant, ni sabó, ANTISÈPTIC!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda