26 d' Octubre del 2018

Apunteu-vos aquesta data al calendari, amb sang si cal. No us n'oblideu. No la passeu per alt. No us en descuideu. O aquesta carona tan bufona plorarà. Molt. I no us ho perdonaré mai...


En commemoració pel 25è aniversari de Yu Yu Hakusho, s'han animat dos dels capítols extres del manga (volum 7 - Two Shots i volum 19 - All or nothing) i sortiran d'aquí 57 dies. Sortiran un divendres, així que podrem gaudir-ne el cap de setmana sencer en bucle si cal. I - si us plau, tambors a punt - no importarà que ningú hagi tingut temps per a subtitular-les perquè me les sé de memòria! Així que no tears, pal! 

Apa. notícia del dia entregada. Ja ho sabeu... 26 D' OCTUBRE DEL 2018!! Els dies importants s'han de recordar adequadament.

Els qui comenceu les vacances ara a l' Agost... us emparo. Fa una calor de mil dimonis - calor que, afortunadament, el Juliol ens ha estalviat -, així que no us deshidrateu gaire. I si aneu a la platja, que no sigui cap de Barcelona, que estan totes fetes un autèntic fàstic - jo voto per Portbou -.

Apa, porteu-vos bé, gaudiu de l'estiu i recordeu que... 26 d' Octubre del 2018! Ah, ja, també SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Who cares about Maya? KU-RA-MA!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda