"Com fer que el Saló del Manga sigui encara més friki del que ja és." versió Mare Tubercle

Les possibilitats són diverses. En el meu cas (d'aquí l'afegitó "versió Mare Tubercle") va constar de tres parts, dues de les quals no s'entenen si no van juntes.

Aquest any he anat al Saló amb el meu cosí, un acèrrim defensor i admirador de Bola de Drac qui, normalment, no se sent gaire atret pel món del manga. A ell l'allunyes una mica de Bola de Drac i Saint Seiya i es perd. Potser el pots rescatar si treus el tema d'Oliver y Benji o One Piece però poca cosa més, s'ha quedat estancat. Sigui com sigui, ell no és de Barcelona i em va demanar que l'acompanyés a ell i a dos amics més per evitar perdre's... al metro (m'encantaria conèixer l'imaginari col·lectiu que té la gent de fora de la capital sobre el metro, segur que hi ha llegendes urbanes de tots colors... però no cal passar ànsia, que tothom qui entra, surt; el metro encara no s'ha empassat ningú). Així que les primeres hores del matí les vaig passar amb ell i els seus col·legues. Per sort no hi havia gaire gent, així que vàrem poder passejar a gust per tots els racons del Saló sense haver de patir per si acabàvem enllaunats com sardines. Va ser molt divertit veure com mon cosí s'ho passava teta amb les disfresses que hi havia i els comentaris que feia (com dir-ho... és molt de la broma, ell, de vegades massa i tot). I fins aquí una de les parts.

La segona va estretament lligada a la primera ja que, de no haver estat amb ell, és més que probable que no m'hagués aturat una segona vegada en aquell stand. A veure, un dels amics del meu cosí va veure una samarreta negra amb el logo de Jurassic Park i va pensar que seria perfecta pel seu fill (o el seu germà, ara no me'n recordo) però, abans de comprar-la, volia assegurar-se que no la trobava en un altre stand a millor preu. Així que després de molt voltar, va veure que no, que només la venien allà. I la va comprar. Per part meva, i durant la primera visita a l'stand, havia vist una jaqueta de Jurassic Park molt xula que, en algun punt entre el "òndia, una jaqueta de Jurassic" i el "ÒSTIES, UNA JAQUETA DE JURASSIC!!!!", em va resultar irresistible però, per alguna misteriosa raó, molt probablement associada a la meva natura garrepa, no la vaig comprar. Quan vaig tornar per segona vegada a l'stand, el meu cosí em va preguntar si me la compraria i li vaig dir que "no se, puede... pero, es que... ai, no se, quizá si tienen mi talla, a lo mejor...". I aleshores, va dir la frase màgica "Pues yo me la compraba" i tot va caure pel seu propi pes. La meva imaginació ja em dibuixava al carrer, caminant amb la MEVA jaqueta de Jurassic Park sobre les espatlles, mentre assenyalava les persones que m'anava trobant pel carrer i els mirava amb cara de "estàs gelós i ho saps". Després d' això també s'incloïen algunes escenes on passejava un T-rex pel carrer i d'altres amb en Wargreymon que no penso explicar aquí. Lògicament, la meva imaginació es va imposar i...

Txàn, txàn, txàn txàn, txàn txàn txàn txàn txàn txàn txààààààn!
La tercera part és, molt probablement, la més friki de totes. Bé, "molt probablement" no: amb tota seguretat, tanta que em tallo les dues mans ara mateix i no em surt sang. I de què parlo? Doncs del fantàstic combo que fèiem els membres presents de Lluna Plena... amb la nostra samarreta oficial!


Estàvem d'un guapo tots plegats! Llàstima que ningú ens reconegués ;__;. Ara que, mirar-nos, ens miraven. Potser pensaven que estàvem bojos, que érem un grup de persones inestables amb ganes de fer-se notar o, i jo em decanto més per aquesta última, fèiem tanta impressió que se sentien aclaparats davant la nostra presència i no s'atrevien a preguntar. Tot i que un parell sí que ho van fer... un parell de persones que formaven part d'una editorial de debò i a les quals vam mentir sense cap tipus de vergonya. De fet, com que ens havien fet dues preguntes, només vam contestar-ne una: la no perillosa xD. Passejar-me pel Saló amb la samarreta posada va ser una de les millors estones del dia; estona que va culminar quan, després de sortir del metro a la parada de casa, em vaig posar pel damunt la jaqueta de Jurassic. Això ja va ser la repanotxa! I portar-la ahir per anar a Alemany ja ver ser el súmmum.  De fet, cada vegada que me la posi per sortir al carrer serà una passa més cap a la felicitat absoluta.

I així va ser el meu dia del Saló: una frikada rere l'altra! L'edició d' enguany ha estat molt gratificant. Encreuem el dits i esperem que la pròxima segueixi el mateix camí. S'ha acabat per avui. Porteu-vos bé, no us moriu d'enveja per no posseir la meva estupenda jaqueta i recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Ell sí que m'entén.

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda