Diuen que fer esport et deixa com nou, que és alliberador, que t'alegra el dia...

i no només ho diuen els experts, jo també ho faig. I la meva samarreta...


Crec que feia molt de temps que no la veia així d'alegre després de passar-me el matí amunt i avall. I potser pensareu que per haver estat corrent prop d'una hora, no sembla que m'hi hagi esforçat gaire, oi? Doncs no, certament, perquè jo NO corro. És una regla no escrita: la Mare no corre, mai. No m'agrada còrrer, és un fet. Ho trobo avorrit. I ridícul (si alguna vegada heu vist Friends, m'entendreu). Jo camino i prou. Exercici en fas igual però sense acabar vermell com un tomàquet, ni desinflat com un globus. I, a més, pots anar seguint el ritme de la música i és com caminar acompanyat de la teva pròpia banda sonora: sents que moles mil i que tens el món als teus peus, cosa que, de fet, és així, sinó estaries flotant i, per extensió, sota l'aigua. I caminar sota l'aigua no és fàcil, no per a mi, com a mínim; faci el que faci, el cul vol sortir a prendre la fresca. Només em faltava això.

I si sortir a caminar a les 9 i poc del matí fos poc, sumeu a l'equació un refredat d'aquells que generen una quantitat malsana de mocs i una menstruació punyetera. He tossit més del que he respirat! I no m'he ofegat perquè la meva boca seguia funcional (ara està massa ocupada contenint basques i desallotjant mocs cap a cambres més inferiors). Estic feta un cromo. Coi, que jo volia anar a ioga! Puta vida. I a sobre, els meus ganglis inflamats em provoquen bonys al coll! Maleït Influenzavirus A! Uix, quina ràbia li tinc a la microbiologia, de debò. Afortunadament, la dutxa i Internet sempre hi seran per ajudar-me. Aquesta tarda, marató de Nabari! I després Senkou! I si em canso, teïna en vena, yeeeeeeeeeeeeeei!

Apa, porteu-vos bé, eviteu quedar-vos a casa (que al virus de la grip li agrada passejar-se per llocs coneguts, a més, el fred el deixa mig imbècil) i a fer esport! Comenten per aquí i per allà que el mambo horitzontal té molts adeptes. I recordeu sempre, sempre, sempre que aquí teniu un racó privat i adorable on quedar-vos tanta estona com vulgueu. Ah, sí, i que SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

M'encanta planxar. A vosaltres no?

Comentaris

Els Tuberclefòssils més visitats

Una tarda al CosmoCaixa 2

El llibre que em va parir!

Coses estranyes que (encara, sí) em passen. Una altra vegada