Uix, si feia dies que no deixava postres per aquí...

Doncs mira, sí: feia temps que no deixava caure algun dels meus experiments culinaris per aquí. Tant Mimics i tanta tesina em porten de cul. Però avui m'estic prenent el dia amb calma, passo de enrabiar-me amb la Introducció i la resta de texts igual de perepunyetes. Pel moment, només m'he deixat endur per l'alemany... i ja tinc tots els deures de Setmana Santa fets, apa!

Doncs parlant de postres (i abans que em submergeixi de nou en el fantàstic món dels papers en anglès), avui m'ha picat la mosca de l'arròs amb llet. De fet, tot just acabava de recollir la cuina, que vist com la tetera petita em mirava i em deia "Usa'm! Usa'm!". I m'ha fet pena. Així que he obert l'armari per a buscar una cassoleta per bullir l'aigua i... he divagat. Molt. Tantíssim que, enlloc de te, he fet arròs amb llet. Flipa.



Aquesta nit tindrà una pinta... i la olor a llimona i canyella que m'ha quedat a les mans m'encanta, no com quan prepares allioli...

En fi, haig de tornar a la càrrega, el treball no s'escriurà sol (tant de bo). Dilluns per la tarda o dimarts us penjaré la foto de la Mona, jejeje. Segur que a més d'un li encantarà el meu "pollet" especial. Bon cap de setmana, Leute! I recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Per què va creuar la carretera el pollastre tarat aquest? Per què estava
tarat? No. Perquè el vaig obligar jo a punta de pistola. Així li va anar...
no sóc bona influència.

P.D: L'ANSYS ha mort. Me cagüen mi puta vida!

Comentaris

  1. Respostes
    1. Bah, como se nota que no saber apreciar un buen postre. ¡Esto es una delicatessen! Deberías sentir pena por tu paladar... probablemente, la Mona de éste año te parezca mejor, jujujuju.

      P.D: Tu lista de "Postres pendientes" empieza a ser enoooooorme xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda