Que Llucifer t'empari, Mona blasfema

Si divendres us portava unes postres ben bones i de tracte fàcil... avui necessitareu ajuda divina per a superar el dia.

Penediu-vos, seguidors de l'Altíssim, perquè El Príncep de les Tenebres, El Portador de Llum, ha creat la seva arma definitiva; ja no teniu escapatòria! No hi haurà racó prou segur ni al Cel ni a la Terra per amagar-vos de la seva ira! És indestructible! És incansable! I està aquí...


Tubercles d'arreu, agafeu-vos bé les calces, perquè el vostre pitjor malson ha arribar: us presento la Mona-Pollo Infernal:



Ja no teniu excusa: passeu-vos al costat ardent de la vida o condemneu-vos a una eternitat de núvols i cants gregorians! AAAAAAAAAAAAAAAGH! Esteu avisats.

Fills de la Flama recordeu que... SOU TOTS MOLT MACOS!! I tenebrosament infernals! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Aquí encara no s'havia convertit en l'Anti-Crist. No s'ho ha pensat gaire
abans de passar-se al costat fosc xD

Comentaris

  1. Esto SÍ es una buena delicatessen. Si es obra de Lucifer, pues mejor; porque así la comparto con este simpático ser del averno:

    http://media.animevice.com/uploads/1/18405/525663-beel_eating_croquettes.png

    ResponElimina
    Respostes
    1. Por cierto, el pollo esta hecho con pelusilla de tu ombligo?

      Elimina
    2. Sí: pelusilla pasada por lejía. Pensé en dejarla tal cual sale pero como iba a ir encima de algo que luego me tenia que comer... pues le di un buen baño.

      La próxima figuria estará hecha de las bolitas de mugre que tengo entre los dedos de los pies y te la mandaré a casa, para que tengas un grato recuerdo mío *blink blink*

      xDD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda