Per Nadal, postres de la Mare

Tubercles del món, com deia una mica més amunt, avui toquen postres Made in Mare Tubercle. La mateixa història cada Nadal. Aquest any, però, no ha fet falta forn. I això són bones notícies! Si no necessito el forn, les postres han de sortir bé sí o sí, no? No us molesteu en pensar la resposta, ja us ho dic jo: NO! Dius que et falla el forn, eh? Cap problema, que quan hagis de muntar la nata, ja es tallarà, ja. Tot sigui no poder fer unes postres decents...

La idea d'aquest any era fer una mousse. Però no una mousse de xocolata, o de llimona, que són les típiques. No, jo haig d'innovar. I sembla que mai aprenc la lliçó: la mà negra em té en el seu punt de mira i no em deixa cuinar en pau. Sé que, sigui el que sigui que pretengui fer, em sortirà tirant a malament... però no hi ha manera, jo hi insisteixo. Tossuda fins al final. Després veus les meravelles que circulen per Internet i t'entra una depressió post-part que no toca.

Deia que volia fer una mousse. Però el karma me l'ha clavat per l'esquena... al final, més que mousse, ha estat crema. Bé, tampoc crema. És un estat intermedi entre gelatina i mousse: li falta l'esponjositat suau de la mousse i la consistència perfecta de la gelatina. Però estava bona. I la pinya caramel·litzada amb menta d'acompanyament també.



Suposadament, li havia de posar fulles de menta pel damunt... però no m'ha
donat la gana xD. Xocolata i au!
Què és això? Moet Chandon?! Sí... tenim amics influents xD. I en primer
pla, la base de pinya caramel·litzada amb menta. Oh quina bona olor fa
la menta fresca... aquest matí, per esmorzar, m'he fet un te verd amb menta
taaaaaaaaaaan bo. I taaaaaaaan fresc. Em menjaria la menta a manats.
Això és perquè veieu que a casa mengem sa, que no tot són postres xDD
I ja està! Demà us ensenyo el pastís de la meva germana, que aquest sí val la pena veure'l decorat ;).

No feu dolenteries i recordeu que l'alcohol fa veure les coses més maques del que són realment... tot i que vosaltres sou i sereu MOLT I MOLT MACOS! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


M'ha semblat adient recordar-vos que no és al Coco o a l'Home del Sac
a qui heu de témer. Just in case...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda