Entrada 400!! Oh yeah!

Doncs si, maques i macos... amb aquesta entrada en faig 400!! Veure per creure. M'ha costat 6 anys, 6 anys arribar fins aquí. Moltes tardes perdudes escrivint, hores malgastades barallant-me amb l'editor de text, estones invertides per a dibuixar-vos un somriure a la cara, ni que fos per les tonteries que he arribat a dir en aquest bloc i que seguiré dient fins que me'n cansi.

Però ara no vinc a parlar-vos de mi. Mireu, com que aquest any s'acaba el món i aquestes coses, tendeixo a veure senyals allà on no n'hi ha; és com si per cada vegada que obrís el Chrome, aparegués una senyal d'infortuni que em recordés que el món està a les últimes. Segur que a vosaltres també us passa: és com quan en Justín i la Rebequeta van amenaçar al món amb un duet... brrrrrrrr. Aleshores sí vam tremolar; fins i tot els fonaments de la terra van trontollar. El cas és que avui, passejant-me per Minitokyo, he vist la senyal definitiva, el que podríem definir com a "Moment Gayer" de l'any. Sense cap dubte.

Encara sort que Reborn! fa temps que va plegar veles... no hagués suportat
que acabés com Kuroko: "Gay, gay, gay, gay, gay".
Vaaaaaaaaaaaaaaaaale! Sí! Està bé, confesso!! Aquesta paranoia meva de la Fi de Món no ha estat més que una excusa barata per a poder penjar el parell de sexys que teniu aquí al damunt! Joooo, és que cada vegada que entrava a Blogger, veia que tenia 399 entrades publicades i volia creuar la barrera!!
 

Prometo que el pròxim cop que entreu, el temps perdut aquí serà moooooooolt més productiu! Apa doncs... que només queda un dia pel cap de setmana curt!! Curt de feina, vull dir, que dissabte lliuro... yujuuuuuuu!! I demà FIESSSSSSSHTAAAAAA!! Pensaré en vosaltres, hi pensaré molt i desitjaré amb totes les meves forces que SIGUEU SEMPRE MOLT I MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

No em demaneu gaire originalitat a aquestes hores T_T

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda