Ara mateix, el meu cap està al límit de la seva capacitat. No m'estranyaria si, d'aquí a una estona, rebentés estrepitosament, esquitxant la pantalla de l'ordinador que tinc al davant i tot allò que em rodeja. Tot per culpa del maleït reggaeton dels pebrots! Estic d'aquest succedani de semi-música fins als ous. La veritat, no li veig gaire la diferència a això i als crits i galls sense sentit que faig quan estic a la dutxa.

Si estar al Jardí una tarda de Diumenge ja és, de per si, fotut... afegir-hi aquesta espècie de combinació musical mal feta no ajuda pas a millorar les coses. Més aviat tot el contrari: a cada minut que passa, el llindar de la meva paciència es redueix a velocitat de creuer. Suma-li el maleit timbre d'entrada de la porta d'oficines... i ja tenim el còctel perfecte per a la producció d'assassins en sèrie! Perquè després diguin que sóc jo, que no tinc paciència... sa puta mare!

A més, jo que venia amb l'esperança de passar la tarda veient Level E... merda de Reproductor de Windows! Que no accepta .mkv diu! Doncs jo no t'accepto a tu i ve que t'haig d'aguantar!! I no content amb arruïnar-me el pla inicial, també m'ha fotut el pla B: veure Karekano, que està en .avi!! És pot ser més malparit?! Ni renovar el reproductor, he pogut. Cada cop que intentava baixar nous còdexs o un reproductor nou, es penjava, el molt mal nascut! Sort té la bèstia parda aquesta que no és meu per dret, que sinó... ja hauria baixat rodant muntanya avall.

I les enquestes no s'acaben mai! Estic de la "opinió del públic sobre el desenvolupament d'un nou sistema de guia multimèdia" fins al c***!! Tant GPS i tanta merda... més els valdria gastar-se els diners en arreglar tot el que no funciona com toca al Jardí (que la llista és llarga), en senyalitzar com collons arribar fins aquí dalt i en promocionar de manera decent aquest forat negre que és el Jardí. Si és cert allò de "el client sempre té la raó"... per què dimonis no fan el mínim cas als visitants del Jardí, huh? Què els costa? Diners. I per què quan tenen els diners, se'ls gasten en burrades grans com catedrals? Perquè hi ha alguna cosa al seu cap que no funciona. I així va el país: els que tenen diners, no tenen cervell. Yuju!

Ara, també haig de confessar que els descerebrats pobres existeixen. I sembla ser que tots acaben al Jardí de visita. No parlaré de "conversación de besugos", però quasi. Resulta que, estant les portes del Jardí obertes de bat a bat, amb gent entrant i sortint como Pepe por su casa (llàstima que no tinguem el de veritat, la d'explicacions insulses que ens estalviaríem...), ve un guiri i em pregunta...

- Està tancat? - i jo, que sóc la paciència personificada, penso...
- El teu maleit cervell sí que està tancat a cal i canto dins d'aquest crani teu enorme que tens. imbècil! - i m'imagino que li dic...
- No. I ara, si em dispenses, haig de córrer al lavabo perquè la meva bufeta està a punt d'explotar i, creu-me, no voldràs ser a prop quan això passi. - però, de fet, contesto...
- No. Està obert. I és gratis.

Veieu? Quina merda de pregunta és aquesta!? Com pots pensar que està tancat si no para d'entrar i sortir gent, pallús!!?? És arribar cada matí de cada cap de setmana de l'any a aquesta presó de ciment i metall, i començar a sentir una veueta dins que em demana sang fresca; sacrificis humans... AAAAAARGH!! El cap de setmana que ve, segresto a me germana i que em faci companyia.

I ara que ja torno a tenir el meu sistema nerviós a ratlla... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

I jo que creia que m'havia canviat l'humor...

P.D: BTW, és comparable entrar amb el carretó d'un nen petit a entrar amb una bicicleta de muntanya? No, oi? Bé, doncs es veu que hi ha imbécils que no entenen aquesta diferència i que, per tal de sortir-se amb la seva, es comparen amb els nenes de bolquers. Potser hauríem de posar-li'n un i entaforar-li la cullera amb papilla fins a ofegar-lo? Aleshores sí que seria comparable. Maleït rasta tocacollons... tant de bo et podreixis a l'infern més absolut i no tornis a veure la llum del sol en ta puta vida.

P.D 2: Genial, i ara sona Gangnam Style... T_T

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda