See you next week! Capítol 24

A només un capítol per a fer-ne el quart de quilo, aquí teniu el "see you" de la setmana passada. Aquesta vegada, dir que és "gay, gay, gay" és quedar-se curt, motl curt. Però què esperàveu? Necessiten vendre un anime que, en la meva humil opinió, no val ni mitja pesseta (per aquells massa joves per saber què és una pesseta... per a què està la Viquipèdia? Per a fer maco? Per a proporcionar-nos spoilers a tutti pleni?! Nooooo, per a consultar, CON-SUL-TAR, així que ja esteu trigant massa a fer-ho!). Ara, el manga ja és figa d'un altre paner; molt millor.

En fi, moment gay del dia.

Capítol 24 - Kise & Aomine

Boles xineses? Nooo!! Pilotes de bàsquet!
Per avui, res més, que tinc varies coses a fer i ja m'està faltant temps. Pregunta: el vostre antivirus també us fa la putada de demanar anàlisi pel matí i, després de tornar de dinar, us el torna a exigir (que no demanar educadament) perquè la màquina ha estat hivernant i no li dóna la gana de reconèixer l'examen fet dos hores abans com a vàlid? De debò, què li ha passat la mitja hora que ha estat hivernant?!!

Informàtica... en fi. Divendres torno amb "l'adéu a la Txell, futura estrella musical de l'escena nipona actual"... que marxa dijous pel matí!! La trobarem a faltar. Apa doncs... feu bondat i recordeu sempre, sempre, sempre que mai, mai, mai oblidaré que SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Soy un unicornio retrasado! (?¿)

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda