Cheerleaders admission HERE

Va vinga, crideu tots amb mi "Hey, hey, Txell!!"

I a què respon aquest reclutament tant inesperat? Doncs a la notícia d'última hora que circula pels meus cercles més íntims: la Txell se'n va al Japó a fer fortuna!! O no!! Però a qui li importa? Marxa a Japó!! I per què tanta festa per un viatge a la Terra de Godzilla? Bé, tot té una història al darrera... i en aquest cas no havia de perquè ser diferent. O si? No, no, és igual, gens diferent. Vet aquí la història darrera la llegenda...

... tot va començar quan la Txell va decidir provar sort amb una beca d'intercanvi mentre encara érem a la uni. La beca en qüestió l'aparcava tot un any al Japó... per a estudiar, deien. Però tots sabem que això és mentida! Ningú marxa d'Erasmus o el-seu-equivalent-japonès a estudiar, NINGÚ! És un fet. No obstant, la cosa no va per aquí, continuem doncs. Desgraciadament per a la Txell, el Destí (mentida! El Destí no hi va tenir res a veure, això va ser cosa dels del Rectorat o qui collons triï qui va fora i qui no! A més, tothom sap que sempre trien els de Lletres perquè tenen enchufe! ENCHUFAAAAAATS!) li tenia preparada una altra cosa; concretament, dos anys i mig més de carrera a la UAB. El viatge al País de la Pasta de Mongetes dolça havia d'esperar. En tot cas, la Txell va seguir entossudida en allargar els seus tentacles més enllà de les nostres fronteres i enviar-los com més pròxims a l'Illa Nipona millor...

... cosa que la va portar a la EOI i a fer de relacions públiques amb qualsevol Nihonjin que gosés treure el cap per aquí. En la seva tasca, va acabar arrossegant-nos a tots, presentant-nos més i més nihonjin a cada dia que passava, fent del nostre cervell català papilla internacional... però això no ve al cas. La cosa és que, mentre ella ancorava els tentacles en tots el nihonjin que tenien la desgràciasort de caure en la seva òrbita, els pobres devoradors d'arròs es mataven a estudiar (mentida! No van agafar ni un llibre en tot el temps que van estar aquí! Només sangria i paella! Sangria i paella! Sangria i sangria! Paella i intoxicació per sushi en mal estat... ?¿) per intentar entendre la nostra ment inferior, cosa que no és gaire difícil; com és allò, "siesta, dinero y robar'n'gastar"? Sí, quelcom semblant. En fi...

... deia que el Destí li'n tenia una altra preparada, no? Efectivament, estimats Tubercles, efectivament. En una de les seves incursions en territori desconegut, la Txell va conèixer un nano (si no recordo malament, que segurament sí, el nihonjin en qüestió és diu Urameshi Yuusuke... digo, Yuusuke, només Yuusuke) que anava pidolant veus cantores. Resulta que nihonjin 1 té un company (nihonjin 2) al País de las Zamburguesas que treballa en un canal de televisió. Aquest canal va tenir l'estranya idea de fer un concurs de cant, a lo Operación Karaoke... però versió gaijin! Per què fer cantar nihonjin que, per descomptat, saben cantar en japonès?! Molt millor fer cantar gaijin, que així riuran més! xD... total, que la Txell li va dir al nihonjin 1 que ella parlava, cantava i, si feia falta, s'esbudellava allà al mig per tal d'anar al Japó. Al nihonjin 1 li va semblar molt llaminera la idea de veure algú esbudellat però com el concurs era de cant, no de seppuku, li va dir que cantar era és que suficient. Així doncs, el nihonjin 1 li va enviar les cançons a la Txell, ella les va cantar i les va re-enviar al nihonjin 1 qui, al seu torn, se les va enviar al nihonjin 2. D'aquesta manera, es va tancar un cicle... només per tornar a obrir-se, com si d'una ferida vella es tractés...

... i aquesta ferida vella és la que catapultarà a la Txell directa a Tokyo! Per ara, poc sabem sobre el concurs però res de patir sobre els petits detalls perquè el més important ja ha estat decidit: Animate Shop, la llista ja ha estat feta. Des d'aquí, animem a la Txell perquè torni amb les meves compres els més aviat possible i es deixi estar de llargues estades al Japó, que Barcelona mola mazo y tal...

Bromes a part, aquest bloc us oferirà en exclusiva tota la informació que vagi arribant sobre la Txell i sobre el concurs. Per ara, el més recent és que marxa en un parell de setmanes i que, si tots els vents estan al seu favor, tornarà justa pel Saló del Manga... perdent-se el meu aniversari pel camí, tot sigui dit (mal, MAL!). D'aquí a uns dies, i si el calendari no em fa cap mala jugada, la veuré i podré fer-li una entrevista en exclusiva!! Només per a vosaltres Tubercles! (per cert, si triomfa, em demano la moderació al fòrum, que tinc una necessitat de banners que no sé d'on collons la trec... T_T).

I per això el títol d'entrada: es busquen animadores per a club de FansHistèriques, res a veure amb la Txell. Si voleu omplir la sol·licitud, feu click AQUÍ. Gràcies.

Per variar amb la tònica del meu bloc... SIGUEU SEMPRE MOLT MACOS I MAQUES!! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Efectivament, no és la Txell.

Comentaris

  1. XDDDDDDDDDD ai dios que me meo de la risa jajajaja el careto ese es mortal.
    Tu amiga Txell no será esa chica que a veces publica por aquí con un avatar que es una colegiala japo con katana verdad? Que por cierto vi su blog un día, y esta chulo (ya podrías aprender a dejarlo tan bonito como ella, ejem.... jajaja).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Por cierto los Erasmus son tan buenos... a parte de por la pereza de tener que empollarte el idioma, también lo veo mal porque te tienes que buscar todo tú (sin contar con que te toque buscar trabajo). No sé.... el país esta mal y todo lo que quieras, pero veo demasiado trabajo para sólo ganar algo de dinero fuera (y encima con menos recursos, y muy desinformado de todo lo importante.....porque internet no te dice todo lo que necesitas saber para sobrevivir).

      Hay que tenerlos bien puestos para hacer lo de tu amiga a pesar de todo, BRAVO! bravo por ella.

      Elimina
    2. No, la de la katana no es ella. Habitualmente Txell se pasa por aquí pero no me da ni los buenos días T_T...

      Si no digo que un Erasmus sean más o menos malos, depende de si te dan más o menos facilidades (otra amiga que sí fue de Erasmus a Japón tenia el alojamiento incluido porque se tiró un año ahí!), lo que digo es que los que se van de Erasmus estudian por la parte de los c******( a excepción de la chica que fue a Japón, que estudió igual, y otra amiga que estuvo en el Reino Unido... que estudió aún más si cabe!). Pero vamos... tampoco te lo tomes muy a pecho, que yo se que tú usarías sabiamente un Erasmus.

      Y como que mi blog no es chulo!!?? Pues siento mucho no ser una mega-programadora como algunos!! Se hace lo que se puede! Y da gracias a que me busco la vida y no pongo un fondo blanco, letra negra y a tomar por culo bicicleta!! xD (en serio, lo intento... pero el CSS no ha sido inventado para mi... tampoco el HTML, para que negarlo T_T). Mwahahahahahaha!!

      Elimina
    3. Tranquilo, yo hice una página web y aún sigo sin aclararme con el html o css xDDDD (y eso que tendré que trabajar con ellos en el futuro).
      Nah, lo del Erasmus te lo digo porque un amigo mío se ha ido a Suiza la tira de tiempo (creo que más de un año xD) en una resi. Dice que le ha gustado y le ha espabilado mucho, pero yo la verdad es que sólo le veo pegas. Además en el sitio donde estudio (hasta el año pasado universidad......es una larga historia) ya están ofreciendo Erasmus y piden a gente que ayude a los estudiantes que vienen de Erasmus (para que luego ellos te ayuden a ti cuando vayas a su tierra, no son tontos al hacer el trato).

      Lo que quiero decir con todo es.... aunque la situación del país sea muy mala; de verdad merece la pena renunciar a todo por un empleo? incluso a tu casa? (osea, si te dan trabajo, mudarte al extranjero y todo).

      Elimina
    4. Una cosilla que me escama, ¿empleo? ¿Quién está hablando de empleo? Yo no he dicho nada de irse al extranjero a trabajar... ¿puede saberse de donde has sacado esa extraña idea? En serio, me tienes con la intriga...

      Elimina
    5. Nada, que hoy en día lo más normal es que si coges el Erasmus (y con la situación del país), acabes trabajando fuera. De hecho muchos jovenes se van a buscar empleo fuera (mis profes ya nos lo han recomendado varias veces, y veo cada vez más casos de jóvenes pirandose del país.
      Nah, le estaré dando muchas vueltas tal vez... no me hagas mucho caso.

      Elimina
    6. xD... pues no mis amigas, la verdad. Aunque una de ellas está en yanquilnadia trabajando ahoramismo, pero nada que ver com los Erasmus ni eso; lo suyo viene del máster y algún que otro contacto.

      Pero es cierto que últimamente, hay muchos que se plantean irse. Sin ir más lejos, a mi me dió la paranoia de mirar cosillas por Islandia. Sí, Islandia. Ya ves, flojera cerebral. AUnque mi hermana está montándose YA su vida en Londres... así que no descarto terminar por allí con ella. A saber...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda