Gackt a "Sengoku Basara - Moonlight Party"

Bona tarda, Tubercles! 

Avui faig una entrada flaix per fer-vos saber sobre el nou projecte del nostre ídol de masses preferit: Gaaaaaaaaaaaaackt!

Aquest polifacètic i meravellós Déu Grec fet home, forma part del cast d'un nou dorama japonès; dorama basat en el famós videojoc de la companyia nipona Capcom: Sengoku Basara. Siiiiiiiiiiiiií, heu llegit bé! Ara Sengoku Basara tindrà la seva versió de carn i ossos... amb en Gackt inclòs!

Si bé serà difícil posar-se al nivell de l'anime, entre d'altres, per les dificultats tècniques que això suposaria... les previews que ens han arribat tenen molt bona pinta. 


L'estrena va ser el dia 12 d'aquest mateix mes... però encara no hi ha hagut manera de trobar enlloc el primer capítol, per tant, només ens queda esperar. Ara, si alguna ànima caritativa el troba en japonès, que no dubti en fer-m'ho saber, total, ja sé de què va la hsitòria xD

Per ara, i a part del vídeo promocional de YouTube, només les fotos dels personatges caracteritzats:












I ara, l'estrella del firmament que ens il·lumina les nits més fosques, Gackt... qui, per cert, s'encarrega també del tema de tancament del dorama: "Hakuro - 白露"



Reconec que em vaig partir la caixa quan el vaig veure així per primera vegada... però és que és impossible no reconèixer-lo! Només amb els ullets que fa *__*

A continuació, us deixo la pàgina oficial del dorama, per si algú que sàpiga japonès ens vol fer el favor de mirar-se'la i a veure què hi troba (ejem... Txell... ejem... Angela... ejem).


Apa doncs, que us vagin de gust aquestes postres tan dolces que us he portat... Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


... i parlant de dorames d'època ...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda