Torna "Lawful Drug"!!

Sí, sí!! Acabo de llegir-ho!! Per a totes les seguidores d'aquest meravellós manga que les CLAMP van deixar de publicar i que consta de tres volums (publicats per NormaEditorial)... heu de saber que torna!!

Pel que sembla, les CLAMP s'han cansat de fer-nos esperar i han decidit reprendre la història allí on la van deixar. La novetat és el canvi de nom del manga; passa a dir-se DROP&DRUG. No patiu si no trobeu les traduccions al castellà per la xarxa (penseu que fa poc que ha tornat!!) i si les que trobeu en anglès no valen gaire la pena, tant és! LAWFUL ha tornat! A veure si els de Norma s'animen i comencen a fer els tràmits necessaris per portar-nos Lawful ^^

En tot cas i per treure'ns el gusanillo, he trobat una traducció a l'anglès del primer capítol. Aquí us deixo l'enllaç:


>w<!! Quina alegria més gran m'he endut així, de sobte! Quanta felicitat, per fi podrem saber qui és la noia que en Rikuo busca amb tantíssimes ganes!! I també saber què va passar exactament entren en Kazahaya i la seva germana (que jo en tinc una idea... perooooooo les CLAMP són molt CLAMP). Apa doncs, ja us avisaré a mida que vagin sortint les novetats de tot plegat!!

I perdoneu-me la descortesia però... en Rikuo i en Kazahaya SÓN MOLT MACOS!! I VOSALTRES TAMBÉ!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Mwahahahahaha!!! Rikuo-cha~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~n!


EDITO (18.24): Acabo de llegir-me el primer capítol. No està gens malament... vull dir la traducció i la qualitat. Pel que fa al capítol en si... bah! res que no sabéssim d'abans xD. Però el que importa és que ha tornat... i els seguirem fins a la mort, vooooooooooooooooooi! (l'Squalo ha fet molt de mal xD). By the way, a Mangafox.com el tenen, sota el nom de Lawful però.

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda