Bleach vs Kuroko no Basket

Vaja, vaja, vaja... de vacances encara?!! Es que no teniu classes a fer, eh?!... xD nah, és broma. A mi ja m'està bé que estigueu de vacances. En fi.

Recordeu Slam Dunk? El gran manga sobre bàsquet? Si? Doncs n'hi ha un altre, que també està molt bé (fins i tot millor que Slam) i es diu Kuroko no Basket (el podeu trobar a MangaReader: http://www.mangareader.net/670/kuroko-no-basket.html). Apa, un cop fetes les presentacions, procedeixo al tema.

Perquè "Bleach vs Kuroko no Basket" si no tenen res, RES a veure? Molt fàcil, ehem.. l'Ulquiorra s'ha reencarnat... i ara juga a bàsquet!! I, a sobre... PER DUPLICAT!! xD. No em creieu? Mal fet. I aquí us deixo les proves:

Ulquiorra Cifer, l'original.




Reencarnació Malvada d'Ulquiorra a.k.a Hanamiya Makoto.



Reencarnació Impassible de l'Ulquiorra a.k.a Mitobe Rinnosuke.



Que, són o no són iguals? xD. Com es nota que la qualitat mana: el tal Fujimaki Tadatoshi (l'autor del manga) no ha pogut evitar copiar la genialitat oculta que l'autor de Bleach, Kubo Tite, va plasmar en l'Ulquiorra (llàstima que no li hagin tret més profit a aquest personatge... i llàstima que el senyor Kubo estigui desgraciant Bleach, ainxs)

Sabeu allò que diuen que tots tenim un doble en algun racó del món? L'Ulquiorra en té dos, i els dos al Japó xD. Pobre Ulqui...

Jo crec que si us va agradar Slam Dunk, Kuroko també; és més entretingut i no hi ha aquella "sempre-present" enemistat entre els principals protagonistes (Hanamichi - Rukawa). Tots els jugadors tenen el seu punt, són un mix prou interessant: jugadors bipolars, humoristes, polifacètics, callats, invisibles, alts, beneits... lo que viene siendo un grupo de amigotes, jejeje. Si fins i tot tenen un gos com a mascota!!


>w< és una monada.

Si sou d'aquelles persones a qui els agraden els esports però us fa massa mandra practicar-ne cap... llegiu Kuroko! xD... ah, una altra cosa... SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


... mare meva, quin fàstic li tinc a l'Aomine ...



Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda