2012, l'Atlàntida i la Triple Hèlix de DNA.

Avui he tingut un matí bastant, per no dir "intensament", esotèric (conseqüència directa de la meva incrïblement entretinguda i vigoritzant feina). Per començar, la Laura i jo, ens hem entretingut en llegir les... ehem... profecies de Nostradamus; entre d'altres, hem descobert que aquest bon home va profetitzar "La Sirenita", la va cagar estrepitosament anunciant la "Fi del Món" (tècnicament, l'any 1999... curiosament, el mateix any en que les CLAMP van estar a punt d'exterminar la humanitat a X/1999... sort vàrem tenir d'en Kamui...) i que, en general, anava molt begut quan escribia. Com a conseqüència natural, ens hem posat a buscar altres grans profetes; gent de món que ens parla a través del temps i, perquè negar-ho, a través de litres i litres d'alcohol sense destil·lar.

Buscant i pensant, ens ha vingut al cap una data... bé, un any: 2012. I us preguntareu, "de què em sona?" Fàcil. El 29 de Desembre del 2012... s'haurà de signar de nou el Pacte de Kyoto perquè caduca. Ara si?... no? Bé, potser també us sona per no-se-quina-predicció que van fer els Maies fa... puff! molt. Interesades com estem en aquest món d'ocultisme i misteris, i buscant de manera desesperada la veritat absoluta, la nostra recerca ens ha portat fins als Maies i les seves estúpidessagradesbojeriesescriptures. Fent-ne una lectura crítica però objectiva, hem arribat a una sèrie de conclusions, cadascuna de les quals més esfereidora que l'anterior:

- Conclusió 1: Les prediccions Maies van ser, en realitat, escrites per Greenpeace.

- Conclusió 2: Eren gent aburrida. I no perquè no existís Internet o la F1, no! Més aviat perquè eren monotemàtics; només sabien parlar de la Fi del Món...

- Conclusió 3: No sabien ben bé què escrivien, entre d'altres, perquè la concentració de sang oxigenada que els arribava al cervell era directament proporcional a la quantitat de roba que duien: poca roba - poca sang. Per tothom es sabut que, en situació d'hipotèrmia aguda, la sang es redirigida a les zones més essencials per a la supervivència; el que en diriem "punts calents". En el cas dels homes... ... ... ehem... i, en el cas de les dones, al cervell (llàstima que els Profetes Maies fóssin homes...).

- Conclusió 4: Tot i no existir encara, l'Església Catòlica Apostòlica Romana va ser qui va moure els fils: ells estan darrera els Maies. Com, sinó, s'explica que els seus càlculs fóssin tan exactes si no és per obra i gracia de Déu Totpoderos Creador del Cel i de la Terra?

- Conclusió 5: I, finalment, qui va ser el cap de soca que va fer-ne la interpretació? Enlloc diu que s'acabi el món, només la mentalitat, la MEN-TA-LI-TAT! En poques paraules, les profecies Maies diuen que "Quan us arribi la merda a les aixelles, veureu COM d'inútil i bruta va resultar ser la Revolució Industrial. Aleshores, i només aleshores, NO ABANS, comprendreu que nosaltres, Els Maies, som millors en tots els aspectes. Més us val construir-vos una cabanya damunt un arbre i vestir-vos amb tapaculs. O la nostra ira, vinguda des de temps immemorials, caurà sobre tots vosaltres en forma de souvenirs galàctics."

Conclusió Final: S'ha de cuidar el Planeta. Tant simple com això.


Un cop hem vist clar que els Maies eren de la broma, les seves profecies han deixat de semblar-nos interessants, cosa que ens ha portat, encara no-se-com, a pensar en l'Atlàntida. No us avorriré amb gaire detalls (per a conèixer la història completa, consulteu la Wikipedia), tan sols el més important. A veure, per començar, l'Atlàntida no és més que un conte bonic que Plató va escriure fa molt i molt de temps. El bon filòsof va adonar-se que els seus alumnes no eren, ni de bon tros, tan brillants com deien en el seu Currículum i va pensar "què millor que un conte per fer-los entendre com de negativa i estúpida pot ser la vanitat humana!!". I així ho va fer: va agafar velles descripcions de ciutats enfonsades i destruides per les inclemències del temps i... ¡¡abracadabra!! Ja tenim l'Atlàntida! Com sempre passa, d'un gra de sorra se'n va fer una muntanya... i la gent va començar a buscar la Ciutat Perduda de l'Atlàntida per toooooot el món.

Bé doncs, després d'una intensa recerca, el personal d'Ilíades Team ha descobert ON estava situada aquest meravellosa ciutat i QUI són els seus descendents. Agafeu-vos fort a la cadira, que aquesta bomba informativa no té preu... Segons fonts totalment fidenignes, l'Atlàntida estava rodejada per tres mars i quedava propera a "Les Columnes d'Hèrcules"... a partir d'aquí, és fàcil deduir que la "ciutat anàrquica per naturalesa" NO estava al continent Americà, NO estava al continent Asiàtic, NO estava a Oceania, NO estava al continent Africà (però quasi), NO estava al Pol Nord, NO estava al Pol Sud i, per descomptat, NO estava darrera la cara oculta de la Lluna! No, la Perduda Atlàntida té le seva localització a la Península Ibèrica! Segons algunes fonts, el Parc de Doñana n'era la capital però, sent realistes, allà sota mai, MAI va haver-hi cap assentament Romà ni Grec ni res que se li assembli. Ara, si tenim en compte la "relativa proximitat a Les Columnes d'Hèrcules", a mi se m'acudeix un lloc que reuneix tooooooootes les característiques... ehem... els Aiguamolls de l'Empordà!! És el lloc perfecte! Jo ho tinc molt clar. Ara ja sabem l'ON; ens falta el QUI... i si l'Atlàntida està sota els Aiguamolls, resulta evident que els descendents dels Atlantes... SOM ELS CATALANS!!


Amb això de haver descobert els orígens "Atlantes" dels catalans m'he emocionat fins a límits desconeguts per a la humanitat... i he decidit seguir endavant amb la meva recerca... nostra, el que passa es que la Laura s'ha enganxat a un altre tren i m'he quedat jo sola. Doncs bé, la tercera troballa del dia ha tingut molt a veure amb el costat fosc de la Biologia... i dic "fosc" perquè s'ha d'estar en la obscuritat més absoluta per a fer afirmacions tals com:

"... nuestro ADN esta mutando desde hace unos pocos años, esta pasando de tener dos hélices a desarrollar otras hélices... "

"... los nuevos niños ya están naciendo con una triple hélice en su ADN, lo que implica cambios profundos, la mayoría desconocidos, pero sumamente positivos por significar un salt evolutivo... "

Dra. Berrenda Fox -facilitadora holística del centro Avalon Wellness en Mount Shasta - California - doctora en fisiología y naturopatia, asesora para la cadena de televisión FOX en temas extraterrestres.




BRAVO! BRAVO! Una altra que ha vist X-men... a veure, quina credibilitat ha de tenir una AMERICANA assesora de la FOX per a programes d' EXTRATERRESTRES i que es fa dir BIÒLOGA?

No m'endinsaré en una batalla en contra les afirmacions d'aquesta senyora, bàsicament, perquè algú altre ja ho ha fet per mi XD. El que si diré es que la triple hèlix de DNA existeix: com a producte secundàri de la replicació d'alguns eucariotes primitius (ja! els profes de Micro de la UAB no estarien gens d'acord amb mi pel que fa a la "primitivitat" de certs eucariotes... però el conscens és el conscens: qui sóc jo per a saltar-me'l?!) i, evidenment, com a eina de laboratori generada in-vitro.

Aquí, els arguments en contra a la mentida botifarrera de la Sra.Biòloga assesora de la FOX: http://www.malaciencia.info/2006/08/operacin-threshold-adn-de-triple-hlice.html.

I després de tota aquesta parrafada, després de "desmitificar els mites", després de descobrir que existeixen biòlegs i biòlogues encara més ineptes que jo, després de veure que hi ha gent que DE DEBÒ creu tot aixó... tan sols em queda fer una predicció que, tant la meva germana com jo compartim en secret:

"... i quan d'entre les estrelles, sin ser ellos nada de eso, descendeixin les veus, el món arribarà a la fi... "

... o, dit d'una altra manera: el dia que el la ¿? Bieber i la Black cantin junts, ja podem dir adéu. I aquí ho deixo avui, que aquest ordinador de merda m'està posant de mala llet... entre lent i estúpid... és molt esotèric ell. En fi. La setmana és llarga, espero que no passeu massa calor!! Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins una altra!! Ah, dubto que us vingui de nou però... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


 ... Cool? No és cool, Capità; gens cool...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda