Dissabte al Botànic

Estic totalment convençuda que, la gent, hem veu cara de tonta. O, com a mínim de bona persona, o de despistada! Segur! Sinó, com s'explica que estigui a la finestreta del JBB i vinguin dos nois estrangers, em preguntin quan val l'entrada i, fent-se els despistats, intentin entrar, amb tot el morro!!? I, per si fos poc, quan surto corrent del búnquer aquest que tinc com a lloc de feina i els dic "Crec recordar que us he dit que havíeu de pagar per entrar", van i, entre rialles, es disculpen; amb cara de "uuuix, llàstima". Perdona????!!!! Estaré sola però no sóc tonta, xaval!! I marxen rient, tan contents, assenyalant la taquilla... eh? holaaaaa? que us estic veient!!! Quina barra... i que trist. Per no afegir ridícul, que també.

Doncs així estic, entre ases i soques.

I demà el dia serà pitjor. Maleïda la meva sort, que em tocarà estar aquí per la Festa de la Primavera del Jardí Botànic de Barcelona... bah! A veure si cau calamarsa i plouen pedres del tamany de pilotes de futbol! Així si que tindríem una bona Festa de la Primavera: ruixats inesperats!! XD Encara que em sabrà greu per tota la gent que... vindrà? I una merdaaaa!! Aquests m'importen ben poc; em sabria greu pels companys i companyes a qui els tocarà fer hores extres com a reforç.

Parlant d'hores extres, a que no em sabríeu dir QUI ha estat de míting aquest matí al JBB? Tic tac tic tac... no? Doncs [mode sarcasme on] l'Excel·lentíssim Senyor Jordi Hereu, Alcalde de Barcelona [mode sarcasme off]. Quan venia aquest matí cap aquí, he vist un micro-bus tot pintat de vermell amb l'eslògan corresponent de campanya del senyor aquest. I m'ha semblat estrany. Després, he vist molts Audis aparcats per aquí. I m'ha semblat molt més estrany. Pujant cap a taquilles, he vist tres cotxes dels Mossos i un parell de la Urbana. I m'ha semblat estranyíssim. Finalment, quan he traspassat les portes del Jardí, ja m'han caigut les calces a terra: el senyor alcalde estava de "picos pardos", amb quatre o cinc càmeres de televisió, dient de les seves. Ni idea de què ha dit. El cas es que ha començat a parlar a les 10.30 i a les 11.10 ja acabava... ¬¬... no tindria gaire a dir, segur. El més divertit ha estat anar al lavabo per canviar-me de roba i trobar-me que, al sortir, un dels guardaespatlles de [mode sarcasme on] l'Excel·lentíssim Senyor Jordi Hereu, Alcalde de Barcelona [mode sarcasme off] em tallava el pas XD... una mica més i em pixo del riure. L'home allà, tot seriós, d'esquena a l'entrada, creuat de braços i obert de cames... jajajajajajaja, i jo amb la bossa de la roba de carrer a les mans i amb cara de "però què...? XD". La meva companya estava picada perquè ha hagut de fer-li dos petons quan ha entrat a primera hora a preparar-se el discurs. Preparació que, segons [X] ha estat quelcom semblant a:

- A veure, de què haig de parlar? Ah, si, de medi ambient, ecologia i tot això. Molt bé (es treu un guió
prèviament escrit de vés-a-saber-on i se'l mira... se l'estudia... ja està!). Som-hi!

Quina política de merda és aquesta!!!?? En fi... així va el país.

Em permetreu un petit salt temporal... ja no som dissabte dia 7 sinó diumenge dia 8. He treballat pel matí i al Jardí hem tingut el "Planta't!", la Festa de la Primavera. I el més remarcable ha estat la presència de la "Nines" de "La que se avecina". Sí, la cosina més bruta que unes calces d'espart i a qui només li interessen els diners amb homes enganxats. Heu llegit bé: diners amb homes enganxats. De fet, al principi he dubtat que fos ella... ja em perdonareu però, quants cops està treballant algú i es topa amb algun actor o actriu? Pocs... a no ser que sigui maquillador, taxista, xòfer, prostituta, etc... bé, al tema, que si, era ella; i si a la tele sembla baixeta, a la realitat ho és, no se si més o menys, però a mi no m'arribava més amunt del nas, i jo sóc del tipus "bajita hastar hartarse" (menys la tarda de dimarts, quan estava al vagó del metro, que em vaig sentir alta per primera vegada en molts anys). No cridava ni la meitat del que sol cridar a la sèrie... serà que l'acústica del plató no és bona? No sé...

A part d'això, poca cosa més. Ja us dic, el matí ha donat per a poc... poca gent... poca acció... moltes hores de peu... massa temps per pensar... pensar? pensar? Ah!! jejeje... resulta que la meva "jefa", la Tamara, té l'afició de trucar pels matins a taquilla, a veure si ens falta res o per saber si tenim algun problema... i jo tinc l'afició d'agafar la trucada amb alegria i energia, com quasi tot el que acabo fent al llarg del dia. I li fa molta gràcia, de fet, riu i tot XD, sempre diu que estic super contenta, i sempre s'ha de prendre un parell de minuts per a recuperar l'alè, jejeje. D'això se'n diu "ser genial fins a l'infinit i més enllà, o sigui, lluny" ^^.

Abans d'acabar, tinc pendent amb vosaltres el segon capítol de GranOtaku... no patiu, que no me n'he oblidat, però haureu d'esperar fins dijous per a poder tenir-lo en els vostres ordinadors, que la primera meitat de la setmana treballo tot el dia i no tindré temps de posar-ho abans. I esperem que la inspiració se m'aparegui aviat... o hauré de trencar-me molt la ceba per a poder seguir amb el què ja tinc, que porto uns dies sense tocar-ho. En fi... ara, a veure Ao no Exorcist i Deadman Wonderland. Apa...

Hi ha una cosa que els botànics diuen tot sovint... com era? ah, si! SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Fulletó de m**** del Planta't al Botànic... al final no ha plogut... merdaaaaa

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda