Excursió a Cosmocaixa... chán chán!

Hola maques i macos! Abans de res, us volia comentar que, ahir, vaig estar repassant entrades velles i les vaig modificar... bàsicament, en vaig canviar el tamany de la lletra ja que era EXCESSIVAMENT petit, vull dir, pel format de bloc que tenia abans, anava de conya... però tal i com està la cosa ara doooooooooncs no. Bé. Seguim.

Ja sabeu que no fa gaire, vaig anar al CosmoCaixa a veure els dinosaures... bé, doncs ahir (divendres 18) vaig tornar-hi, amb la meva germana i una amiga seva. Mentre elles s'estaven assegudes i mig adormides al Planetari, jo remenava per la botiga de records, intentant decidir QUIN llibre comprar... al final, el que jo volia no va ser el que vaig comprar, entre d'altres, perquè les disputes entre dos paleontòlegs JA morts m'importen més aviat poc. Així que en va caure un altre: "Dinosaurs, a very short introduction". A veure què m'expliquen ^^. També me'n vaig emportar a casa els llibres de l'exposició; el de "Tresors del Gobi" i "Iguanos". Res a veure amb el de l'Eugeni Sierra; els del CosmoCaixa em van costar 5 €... el del Sierra n'eren 30 €... ¬¬U... en fi...

Aquest cop no hi ha fotos... no tantes com l'altra vegada. El que sí posaré són vídeos, de tortugues. N'hi havia una que em seguia, era tota una estrella XD. A veure si acabo de passar els vídeos del mòbil a l'ordinador i els penjo.


La tortugaaaaaaaa! Jajaja... a veure si trobeu a l'estrella del show XD. Com sempre, la qualitat no és res de l'altre món... més aviat dolentota però el meu mòbil no dóna per més, que hi farem ^^.


Aquesta s'amaga... XD


Aquí hi ha un peix... sí, ja sé, "Un peix?"... es que l'altre cop no es va deixar veure, i em va semblar molt maco amb els bigotets. A més, no és l'única criatura no-vista l'altra vegada. El capibara i el caiman tampoc es van deixar veure... però aquest cop no se'm van escapar, mwahahaha!



Al caiman només se li veu el cap... però es que el mala-peça no es volia moure! Vam estar tres hores allà i ell tan quiet i tranquil! No va haver-hi manera! Sempre igual, seeeeeeeeeeeempre igual... avorrit ¬¬.

Doncs res més des de el sofà de casa... sí! avui no he escrit a l'habitació, sinó que li he fet companyia a la mama al menjador... conseqüència: cada tres minuts, canvi de posició... ja veuràs, aquesta nit no hi haurà qui agafi la postura per a dormir, com ahir, que em vaig estirar i una mica més i salto del llit pel mal d'esquena! Encara sort que ja m'ha passat... encara sort. En fi, Tubercletes i Tuberclets, aviat més.

Per cert, allò que us vaig comentar que estava escrivint... només porto dos episodis, bé, encara ni dos, que el segon no està acabat XD... i són 35 pàgines! Apa doncs... com tantes altres vegades... M'AGRADEN ELS DINOSA... daixò, SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


Us presento a la Sue... que maca! Jo en vull un... de debò! Jijijijiji...

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda