Música en viu

Tubercletes i Tuberclets, holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!¡ Mira, avui no estic gaire inspirada, però he pensat que fer una entrada musical no seria mala idea... després he recordat que tinc un reproductor amb vídeo justament a l'esquerra del text i he pensat que, de bona idea, no en tenia res. Però entre buscar clips a YouTube i veure "Family Matters" (altrament conegut com a "Cosas de casa", aquella de l'Urkel o com sigui que s'escriu)... vaja, jo crec que és evident.

Per començar, una que no m'agrada especialment... com a mínim, la cançó perquè el clip si. És de Gackt i es titula "Ghost". Forma part del seu disc "2010: The Eleventh Day: Single Collection". Concretament, aquesta cançó va ser l'opening de la versió japonesa de "Les Cròniques de Sarah Connor". A veure que us sembla (ja us dic ara que la coreografia no té pèrdua).



... - OMFG! It's J-pop!¡ - ... jajaja, gran comentari...

La següent no és una cançó especialment bona, o que tingui una coreografia excel·lent (que me da que no) és, simplement, una cançó que a marcar el punt de no-retorn en la meva vida (i m'ha deixat seqüeles incurables, a part molts maldecaps, mirades hostils i la cartera buida més d'una vegada XD). Estic parlant de "My Will", el primer ending d'Inuyasha, cantat per Dream Was (acabo de descobrir-ho ara).



A continuació, la primera cançó en japonès de la qual vaig aprendre'n una frase, UNA... i, a sobre, la deia malament XD. La cançó es diu "Kami Sekai Kaze ~ God's World Wind ~" o Kaze, com al conec jo (de fet, la vaig treure d'un dels CDs que venia a la Minami... i allì en deien Kaze... es pot ser més inútil?¿). La canta una noia que es fa dir Kuwashima Houko. Forma part de les OSTs de Kamikaze Kaitou Jeanne. No és gaire cosa però vaig estar donant pel sac amb la maleïda frase toooooot 2n de Batxillerat (i sinó, li pregunteu a la Kireko... a veure que us diu)... per cert, que YouTube té els codis d'inserció d'aquesta cançó bloquejats, així que em toca fer el vídeo a mi (més lleig i més cutre).




I ara si, la CANÇÓ, amb majúscules. Aquesta si me la vaig aprendre de memòria, i tant me germana com la Kireko en poden donar fe (mare meva, és com una esponja!¡ i encara no m'he enviat a fer punyetes?¿ 信じられない!¡). Segur que si us dic Yu Yu Hakusho us en feu una idea, no?¿ ^^ Doncs si, parlo de "Hohoemi no Bakudan" de la Mawatari Matsuko, el primer opening (vaja, primer i únic XD) de la meva sèrie de referència.





La pròxima és l'ending de l'anime culpable de fer que la Kireko no volgués tornar a sentir a parlar sobre la sèrie en qüestió. Mentre que, a mi, m'agrada força... encara que trobo que la protagonista va triar malament, però vaja... Parlo d'Escaflowne i del seu ending "Mystic Eyes" cantat per Wada Hiroki. A mi, això de "otona~~a uuuuuh" em fa molta ràcia XD jejeje... ncsht, que Alan ni que punyetes... si en Van és el prota, serà per alguna raó, no?¿ No obstant, entenc a la Kireko... és un final molt lleig.




Per acabar (i no perquè no hi hagi més cançons que hagin marcat, d'alguna manera, això que els científics en diuen cervell humà) us deixo un vídeo que a totes i tots ens ha deixat marcats de per vida... una cançó que, difícilment, oblidarem (i qui digui que si, que és capaç d'oblidar-la, miente cual bellaco el Día de los Santos Inocentes). És l'omnipresent i omnipotent opening d'Oliver y Benji ~ Captain Tsubasa ~, opening más falso que un duro a cuatro pesetas, perquè ens van vendre el que els va semblar bé i, sinó, busqueu a la Wikipedia i veureu que els opening originals no tenen RES a veure amb el que teníem aquí. El canta un actor de doblatge random... ni idea.





I res més per avui, que segur que teniu coses millors a fer que llegir-vos tota aquesta paranoia mental sorgida, ni més ni menys, que del camí de tornada del supermercat a casa. Apa, menys cafè i més te!¡ I feu-me un favor: mireu-vos al mirall i repetiu amb mi... SOU TOTS MOLT MACOS!¡ Dwwwwwwwww.


Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!


Ai, que sonrisilla!¡ >w<. Sabeu a qui em recorda (i direu "Com pot ser?¿")?¿ Doncs amb aquesta carona, em recorda al Jasper... si, si, si, el de Crpúscluo & co. I perquè?¿ Doncs no ho sé, però quan vaig veure la foto, em va venir al cap... eh que està maco, ell?¿ ^^

P.D: Txeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!¡ Ets la 5000!¡ >w<... ahir ho comentava amb me germana. Li deia que només faltaven 3 persones pels 5000 Tubercles... i vas, i ets tu. Molt bé noia, em fa molt contenta ^^. Doncs regal, regal, no se... apa que si ens poguéssim demanar un Xanxus, estaríem a casa traient-nos els mocs, JA!¡ XD. Serà qüestió de platnejar-se un premi.... mmmmh.

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda