El dia en que vaig perdre el seny... definitivament

Tubercles, si pensàveu que era una persona assenyada, que hi havia una part de mi que encara tenia la capacitat de raonar, estàveu equivocats. Mai ha existit una part així, i ara, menys. Tots tenim quatre queixals del seny i, qui més qui menys, els conserva tota la vida, no?¿ Doncs no és el meu cas: ja feia dos o tres anys que anava a 3/4, dos o tres anys en els quals el meu raonament havia perdut gran part de la capacitat (graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan part, de debò) però, definitivament, el dijous passat el vaig perdre del tot, el 1/4 que em quedava va sortir arrencat per les mans del dentista. I va ser definitiu, no hi ha manera de tornar endarrere. Ja no.
Així que, ja sabeu, si tenieu l'esperança que, algun dia, aquest bloc recuperes les maneres, anàveu errats. Ara si que és impossible. Conseqüència directa: les entrades aniran a pitjor, paraula ^^ jijiji.

I ara, per canviar de tema (veieu com la cosa comença a anar malament, ja ni tan sols intento posar-li una mica de "cuento" a la meva experiència dental XD... pobre Kireko, està amb els ovaris al coll ^^U... a aquesta noia li fa falta tranquil·litzar-se, però es que me l'estimo taaaaaaaaaaaant... ~~chuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~) us faré una recomanació de sèrie: 

~ Shinrei Tantei Yakumo - 心霊探偵 八雲 ~ 
O dit d'una altra manera, "Detectiu Espiritual Yakumo". A veure, l'anime porta uns 9 capítols, però jo només he vist els cinc primers, fansubejats per "Anime Rakuen". Per ara, està molt bé. L'animació és prou bona i la trama pinta bé. Ja us ho podeu imaginar pel títol però, el protagonista, Saitou Yakumo, és un nano universitari (si, per un cop de molts, els protagonistes NO són adolescents de quinze anys que semblen tenir-ne 20!¡ perfecte, perfecte) que tracta amb fantasmes en qualsevol tipus de situació (no us dic com, sinó no té gràcia...). El cas es que, ja en el primer capítol, es troba amb la co-protagonista, la Ozawa Haruka (que si, és una noia una mica aturadeta, al típica, vaja... que si preocupada en excés pels altres, que si "ai, no em diguis aquestes coses" i bla bla bla) i, a partir d'aquí, comença l'acció (més o menys). S'ha de dir que en Yakumo és solitari i molt, molt booooooooooooooooooooorde (cosa que fa que les situacions amb la Haruka siguin, desde el meu punt de vista, molt divertides, bàsicament perquè, en poques paraules, la deixa pels terres, i no es que ella em caigui especialment malament, però es que arriba a ser taaaaaaaaaaan burra ¬¬). Total, que us la recomano, que segur us agrada. Aps, i per cert, el seiyuu d'en Yakumo és el fantàstic Ono Daisuke!¡... o, com a alter ego, Michaelis Sebastian-chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!¿ >w<. L'opening també el canta l'Ono... cosa que he descobert fa , tot just, un parell de minuts (s'ha de ser sincer, no val mentir). Bé, doncs us deixo l'Op aquí i també l'enllaç directe a les [DD] d'Anime Rakuen on podreu anar trobant els capítols de Shinrei Tantei Yakumo. Espero que su agradi... i ja em direu què tal ^^.


D'Op n'hi ha dues versions, però només canvia, una mica, la qualitat del so (sembla ser que, als primers capítols és una mica més metàl·lic, no sé, jo els trobo iguals...)però, per escoltar la cançó tant és si és la v1 o la v2 ^^.
L'enllaç per les [DD] és ~ Shinrei Tantei Yakumo - 心霊探偵八雲 ~ (heu de clicar sobre la pestanya "Topics")... cada cop que pengin un nou capítol, s'actualitzarà la pàgina.

I això és tot per avui. Ja ns veurem per aquí i, com sempre, SOU TOTS MOLT MACOS!¡
じゃね〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜〜.

Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!! 


Aquí teniu a la nostra estrella mediàtica XD... jejejeje, mira que m'agrada el caràcter que gasta.

Comentaris

  1. Mmmmm... hauré de pensar en vuerela... pero en vacanses que ara no tinc temps :S
    hahaahaha, espero que sigui tan bona com dius ;)
    ens veiem maca :)

    ResponElimina
  2. Haaaaai que t'has posat gelosaa!! haha tranquila, en Zoro es TOT teu hahaha.
    Per cert... com ho has encertat? Com savies que estarien al mateix lloc pero per camins diferents??
    mmm... potser tens superpoders!!
    Aiix... bueno, aveure si en aquest pont que arriba (disapte,diumenge, dilluns, dimarts i dimecres ^^) puc mirarme aquesta serie :)
    en veiem ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda