....avui en Cruyff i en Charlio en serviran d'excusa per explicar-vos com de bufons poden ser els mocs...

Vale doncs. Resulta que, mentre estava wandering around la casa, he recordat una paraula que m'agrada molt (a veure, de fet, no es que m'agradi especialment... però es que és super-mona >W<) i he pensat "ai, explica'ls-hi als Tubercles, que segur que els importa ben poc... però s'hauran de fer fotre, que qui escriu al blog sóc jo y aquí paz y después gloria, ja". Així que, usant al Cruyff i al Charlio de Crackòvia com excusa... us explicaré la parauleta en qüestió... però primer els vídeos ^^





..."Los nervios no existen. Todo esta en el cabeso!"...


..."Göteborg? Que ets tu, Göteborg?"...Pitxigeist... XD 

En fi...XD...suposo que ara toca la parauleta que us havia dit...sooooooooooooom-hi!¡ Primer, us poso en situació: estava jo, molt feliç veient One Piece, o era Inuyasha....no, no era Bleach, Bleach... gràcies Nel!¡... bé, el cas es la susodicha Nel té una...estooo... "habilitat" especial: els seus mocs són curatius, pim pam. Total, entre paraula i paraula, van dir el mot "moc" en japonès... i, per assegurar-me que l'havia sentit bé, vaig consultar-ho en una web de traducció anglès-japonès amb el següent resultat... ejem:

El primer kanji és nas (hana) i el segon és aigua (mizu). Llegits junts, formen hanamizu - o aigua de nas....es super-kawaii!¡ Agua de nas!¡ Vaig trobar que era una paraula taaaaaaaaaaaan cuca!¡ >W< kyaaaaaaaa!¡ També es pot escriure així:

La sligthly difference és que, aquí, el kanji ve a dir "nas que degota"... vaja, el que nosaltres coneixem com a moquillo (XD...Pacahueeeeeeeeeeeeeeeeeeet...jajajajaja). Personalment, m'agrada més la primer combinació. Per cert, aquí, el primer kanji tan vol dir moc com ploriquejar (i tenint en compte que, quan ploriquejes, acabes deixant anar algun que altre moc... bueeeeeeno) i es llegeix hana... si mira, misteris d'orient XD. Ara, per kanji maco, el de flor (hana)... si després de tant "hana" aquí, "hana" allà no m'odieu...trairé una altra paraula i us donaré la bara de nou XD jajajajajaja. Apa, aquí teniu el kanji:

Eh que és maco? ^^. Bé, doncs, com a excusa m'ha servit, això està més que clar. En fi Tubercles, per avui ja n'hi ha hagut prou... i espero no tenir els mateixos problemes que em van sorgir ahir per publicar... mare meva!¡ quin anar i venir a la pàgina de l'editor!¡ Jopelines!¡... Ens veiem pròximament i ja sabeu que.... SOU TOTS MOLT MACOS!¡ Adeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeéu!¡
Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!
I Cyrano de Bergerac es queixava del nas que tenia, saps?¿ XD... Esto es una nariz y lo demás son tonterias!¡.... 

Comentaris

  1. Després de veure el mico a mi ja se m'han tret totes les manies....jeje

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda