Avui toca despotricar de Luna Nueva (com podeu veure, els temes són limitats...i no tinc gaire cosa a fer jeje)

A veure, per on puc començar...estooooo...els actors segueixen sent igual de dolents, sobretot, la parella protagonista (i no, no em refereixo a la parella Jake-Petardilla, sinó a Petardilla-Petardazo). No en saben. Vull dir: se suposa que estas amb l'amor de la teva vida i la cara que poses es de "horror, me llevan al patíbulo. Me van a fusilar!!¡¡", vamos, por favor!!¡¡ Ni jo, que d'actuar zero, seria capaç de posar les cares de pena que posen el Petardazo i la Petardila (el pitjor es que hi ha noies que tenen el poc sentit comú de dir "No le toques zorra, Edward es mio" Ó_Ò...este mundo se hunde en la miseria...y la culpa la tiene Hollywood!!¡¡).

No sé, la saga Crepuscúl (si, Crepuscúl!!¡¡ així mola més XD) es una història empalagosa d'amor, i si els actors es moren de fàstic cada cop que es veuen les cares...d'amor res!!¡¡ Ella és totalment inexpressiva i ell és mal actor. Amb aquest combinació...bé, no le presagio un gran futuro. Encara que s'ha de tenir en compte el fenòmen FAAAAAAN; nenes tontes que creuen que el Petardazo està bo i, cada cop que el veuen, tenen 15 orgasmes seguits. Podria entendre que els orgasmes els tinguéssin amb el Jacob, perquè el noi s'ho ha currat...però com l'odien per ficar el nassarró de llop on no toca, pues na.
L'aspecte que, trobo, ha millorat més notablement no és un altre que els efectes especials. Ara que tenen més pasta, els efectes són millors (no es podran queixar, potser l'anterior directora era una figa, però els ha proporcionat la pasta que necessitaven. A veure si resultarà que ja ho van fer amb visió de futur?¿ Tsch, no, no són tan llestos) però la película segueix sent lletja, caca. Se salva potser perquè, de dues hores aproximadament, hora i mitja te la passes veïent a cert llop adolescent sense samarreta (totes sabem de quina manera ha quedat influenciada la vida de la Txell després de veure l'escena de la pluja...jejeje) però no compensa quan la Petardilla "aletea" al seu voltant, arrosegada per les hormones i feromones pròpies del llobató.
"Eres hermoso" *_* com es pot incloure aquesta frase tan horrible en un guió?¿!!¡¡ No ho entenc. Que per cert, els altres llops no estan la meitat de bons del que haurien d'estar, vull dir: al llibre te'ls pinten com a super homes amb super cossos...i a la peli n'hi ha un que te pits!!¡¡ Si!!¡¡ PITS!!¡¡ Comooooooooooor!!¡¡?¿ En fin. Només diré una cosa més sobre aixó abans d'atacar als vampirs: els pits, en un home, no venen i, siguem sincers, els directius de la saga, saben perfectament que la peli no es veu per la seva qualitat cinematogràfica.


Els vampirs. Bé, surten poc...i malament. Quan li fan la festa d'aniversari a la Petardilla...ainxs, algú hauria d'ensenyar als guionistes a llegir perquè, si ve és cert que la Petardilla estampa el seu cos contra una taula de vidre, no ho fa perquè el Petardazo la llanci de la manera que ho fa a la peli; al llibre no la fa volar pels aires caraï!!¡¡ que és l'amor de la seva vida!!¡¡ A més a més, si us plau, al nano que fa de Jasper, només tres paraules: classes d'interpretació!!¡¡ Les teves cares són tot un repte...un repte pels psicòlegs!!¡¡ Quins traumes deu haver passat aquest noi de petit per ser capaç de posar aquestes cares amb taaaaaaaaaaaaanta naturalitat (és com el ja mític "Nice to meet you"!!¡¡). I no només això. Al final, quan ella pregunta que fer, si ser immortal o no, i cada membre de la família vota, el nostre amic "El Vampir de les mil i una expressions que, de fet, sempre són les mateixes i es resumeixen en Tinc gana" li diu AMB UN SOMRIURE a la cara "Seria agradable no querer matarte cada vez que estoy cerca de ti" (o quelcom semblant). Senyor meu, la frase i la cara no casen. Si li has de dir això, li dius seriós, no partint-te el cul!!¡¡ que després et te por...i no m'estranya!!¡¡ Torna a passar el mateix que a la primera, només que afegint una excepció: només salvo a la Rosalie, l'Emmett i, aquest cop, al Jacob. I mira que, tant la Rose com l'Emmett, surten que?¿ deu minuts en tota la peli?¿ Doncs la claven. Allò de "Estas saliendo con una mujer mayor. Que?¿ Mola" em va triomfar molt. LLàstima que, fins i tot en el llibre, surten poc. És una pena, de debó.


Més coses, més coses...oh, si!!¡¡ Quan a la Petardilla li dona per fer burrades i veure coses que no són. És fantàstic. Ella pensa "Si faig tonteries, SENTIRÉ la seva veu. I si, a sobre, les tonteries són mooooooooooooolt tontes, el VEURÉ". Fins aquí, més o menys, bé. Una persona normal, en estat de shock, pot veure moltes coses...però hem de tenir en compte que, la noia aquesta, és de tot menys normal i que, per tant, en el moment en que vegi al seu estimat li canviarà la cara, a millor?¿ NO!!¡¡ A pitjor, Tuberclets meus, a pitjor. Encara fa més cara de pena quan flipa. És al·lucinant: quan està a la moto, fent l'imbècil (perquè no te altre nom) i veu l'Edward, primer posa cara d'espant, com qui veu un fantasma (molt bé tonteta, és el que estas veïent, UN PUTO FANTASMA!!¡¡), després posa cara de dolor, de "aaahh, porque a mi, no lo entiendo" i, finalment, es posa més cachonda que el Nacho Vidal en una de les seves pelis!!¡¡ conseqüència: ella i la moto acaben al terra, preocupant inútilment al Jacob, que es treurà la samarreta per usar-la com a "cotonet" i acabant amb la brillant frase "Eres hermoso" Como?¿ Disculpa?¿ Eooooo?¿ Dios, que asco!!¡¡


Així que la cosa queda bastant desequilibrada. Vull dir, com a valoració global...buenoooo...he vist pelis pitjors, poques, però pitjors (com les mooooooooooltes versions del Poseidón) i SERIES del Club Super 3 que li donen MIL VOLTES a Luna Nueva (Codi Lyoko, per exemple. Tenia més encant) . Jo crec que, si de cop, canviessin toooooodo el elenco de actores de Luna Nueva, no li farien cap mal a la peli (vaja, a la peli en si no, ara, els directors i responsables de càsting acabarien morts...daños colaterales). Serà que no hi ha actors millors per fer d'Edward...i de Bella...i de Carlisle...i de Jasper...i d'Alice (perquè la noia serà molt mona i el personatge de l'Alice li quedarà que ni pintat...però es un pet d'actriu)...i d'Esme...i de Sam i de tants altres (això si, a la Rose, a l'Emmett i al Jacob [per solidaritat amb la Laura i la Txell] que no els toquin...i potser també a en Charlie. Es veu com l'home pateix...i no m'estranya amb la filla que te).


Total, Tuberclets, que si voleu riure, ja sabeu quina peli podeu descarregar il·legalment XD. Segur que a cinetube o peliculas yonkis hi és. Només s'ha de buscar. Apa doncs, ja sabeu que SOU TOTS MOLT MACOS!!¡¡ Dwwwwwwwwwwwww!!¡¡


Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!!



Volia posar alguna imatge bona dels de Luna Nueva...però no n'hi ha, i ja que parlem de vampirs...oye, jo em quedo amb aquests i no m'ho penso dos cops. Ja.

Comentaris

  1. Mmmm....i havies d'anar al cinema per enterarte de tot aixo? ¬¬----->
    A vegades em decepciones. MERDA DE PELIS...

    Firma: Anonim

    PD: La firma es per ho de les adolescents hormonades que mai s'han llegit els llibres i necesiten un bon....sin coments

    ¿Saps qui soc? XD No ho diguis....la nostra vida pot correr perill Jjajajajjaja

    ResponElimina
  2. A ver, la de la leche sin lactosa: ja sabia que no feia falta anar a veure la peli per saber-ho, però la gràcia era anar-hi i riure. A més, per dos cops l'any que vaig al cine, no creo yo que sea un delito XD

    ResponElimina
  3. ¬¬---->> espero que eso de la de la leche sin lactosa sea broma....porque no nos parecemos nada....

    Firma: Anonim

    ResponElimina
  4. XD al final resultará q si te había confundido...tea culpa por escribir el comment en catalán XD

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda