Oda al mosquito

Eps Tuberclets d la mareee!!¡¡ Com nem?¿ Calor, eh?¿...seps, es el q toca, xo aviat tornaran ls dies frescos ("aviat" és un dir...nada d tomárselo al pie d la letra, q després jo sóc la culpable d suicidis n massa i no, eh!!¡¡). Total, q l'altre dia estaba parlant mb l Nec-chan...i no sé com va anar la cosa (d debó, no ho sé...no se debe a ningun tipo d coma inducido x el frikismo vivido esa tarde...palabrita d Mare Tubercle...XD), va sortir l tema dl mosquits...i no sé qi li va preguntar a qi...xo l cas es q ens vam qedar mb ls ganes d saber d QUE collons s'alimenten ls mosquits mascles...xq, si elles són les q donen xl sac mb la sang, ells que?¿...i amb el dubte ens vam qedar...FINS AVUI!!¡¡ mwahahahahahahahahahaha. Resulta q el dissabte, a casa la Raquel, em van picar no UNA sinó SET mosquites torracollons!!¡¡ (o torraovaris...no s'ha d discriminar el sexe x motius d'insults...xo s'ha d reconèixer q qeda millor dir collons q ovaris...eh, q si?¿...ainxs, cochinotes!!¡¡...XD)...i avi n'he començat a notar les conseqüències: mala llet, mala sort, calor, irritabilitat, pesadez d estómagooaaah, no, eso no...estoooo PICOR, mooooooooooooolta picor i he anat a la farmácia (bendita seas entre todos los establecimientos, alabado tu nombre ntre la multitud...oh, farmacia, a ti te pedimos, dános fuerza a base d resconstituientes mentales y pastillas varias....amén.) i m'han donat Fensitil...i, d camí a casa he pensat "eh, tu, semibióloga d pacotilla!!¡¡ de q s'alimenten ls mosquits senyors?¿"...i, com a bona estudiant d biologia q sóc.....he teclejat "¿ de qué se alimentan los mosquitos macho?" al google...jejejejeje, i m'ha sortit aixó:


[traducció lliure del castellà]: "Tan sols les femelles de mosquit (altrament anomenades "cagüen el bicho") necessiten alimentar-se de sang (doncs s'ho podrien estalbiar, no!!¡¡¡...¬¬U...meuques) i busquen animals tant de sang freda (també coneguts com "desalmados" o "ariscos") com de sang calenta (entre aquests hi trobem les prostitutes, homes-flama i els treballadors de Port Aventura encarregtas del manteniment de El Templo del Fuego...actualment apagat o fora de cobertura) incloent les aus (i no ho dic com a comentari graciós, en l'explicació, les aus, eren un grup a part...serà perque la seva sang, com tothom sap, és sang d'aire). Els estímuls que influencien a les mosquits femella a picar inclouen aspectes tals com: tocar els nassos al personal, passar les estones mortes, competir entre elles a veure qui pica més endins, etc. No obstant, l'estímul més important és, com tothom pot imaginar, aquell que mou grans quantitats de diners en el nostre món, i no ens referim al petroli, que també, sinó al SEXE: quan una femella pica, es perque necessita grans quantitats de nutrients per a poder mantenir els ous que, evidentment, han sortit d'una nit de boja passió amb el seu "mosquitto" i no pas d'una miraculosa intervenció divina (són mosquits, però no tontos!!¡¡). Els mascles, mentre les seves amants prenyades I emprenyades pel marró que els espera van de caça, es dediquen a anar de flor en flor, agafant una mica de néctar aquí i una miqueta allà (d'aquestes excursions furtives en surten, molt probablement, els mosquits tigre, meitat mosquit, meitat abella, caracteritzats per les seves ratlles groguenques, com les seves mares. No obstant, les fonts d'questa informació no són gaire fidelignes ja que, aquest encreuament antinatura no s'ha pogut presenciar mai en directe degut a que, els mosquits, són tímids per naturalesa i prefereixen els llocs íntims i allunyats de tota població, és a dir, el camp.). Tot i així, hi ha fonts que asseguren haver vist femelles alimentant-se de néctar. En realitat, el que aquestes "fonts" han vist han estat mosquits transvestits".


Didàctic, eh?¿!!¡¡...XD, dons si sabeu llegir entre línies, si que ho és. De fet, no he dit cap mentida...cap que us pogueu tragar. El resultat final d tot aixó: he aconseguit, per un moment, q la biologia us interesses una mica...ncara q hagi estat per saber com seguia la meva traducció lliure...^^, me doy por satisfecha jejeje.
Bé Tubercletes i Tuberclets, per avui, només aixó...un d'aquells dubtes existencials q té la gent però, com q som massa mandrosos, no ens preocupem a buscar-ho, fins q arriba el dia en q algú ho fa x aburriment, simplement XD. Molts petons i ja sabeu q SOU TOTS MOLT MACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!¡¡ Dwwwwwwwwwww!!¡¡


Ja ns llegirem!!!! Ciao!!!!


Mosquit Tigre: l'individu antinatura.

Comentaris

  1. l dia q veig un mosqit transvestit l pillare xq facis d ls teves ciaio bambina

    ResponElimina
  2. Jajajjajajaja
    MWAHAAAAAAAA
    MWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAA
    MWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAAMWAHAAAAAAAA


    PD: Paraque laseñora biologa no se queje...;)

    ResponElimina
  3. la senyora biologa està present!!¡¡ç?¿?¿?¿?

    ResponElimina
  4. (shhhhh....hablad bajito....ahora que no me oye el comentario anterior lo he dejado por coacción....)

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. MIERDA!!!! QUE ME PUEDE LEER!!! U_U''

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda