Yu Yu Hakusho III --> ls q falten

Per fi i, dsprs d'uns quants molts dies, acabo la meva presentació d Yu Yu Hakusho.............YUPI!!!!¡¡¡¡ Ara toka l torn a akells dolents q, x algún motiu........m'han tokat la fibra........wenu, especifiquem ejem: un d'ells MAI M'HA TOCAT NI EM TOKARÀ LA FIBRA...........VALE¿?!!!¡¡¡ L'ODIO, L'ODIO, L'ODIO, L'ODIO.......grrrrrrrrrrrrrrrrr qina ràbia em fa!!¡¡

Xl q fa ls altres......simplement són ls dolents d la temporada i poka cosa més (ls dolentets d la Ciutat malèfica q es volien fer amos dl món no ls poso...............xq són quatre pallassos mb ls noms dels déus xinesos - Suzaku, Genbu, Byakko i Seiryuu - a més.....mai m'han caigut bé, a més, q jo poso a qi ma sembla.....q punyeta!!¡¡)

Més personatges :

És un dels germans pok germans......en Toguro (petit). És l'amor platònic de la Genkai i la va deixar tirada únicament x a conservar la seva força i joventut (weno, vale....tmb com a càstig personal....es podria dir q va passar un mal dia, jeje). S'acaba convertint en un dimoni monstruós....i no ho dik pas x l'aspecte (q tmb) sinó x la seva manera d'actuar, enaltres paraules : és un cabrón!!¡¡ Lluita contra en Yusuke..........perd (menos mal, xq a en Yuskue li costa, eh!!¡¡ No va ser cosa fàcil!!¡¡). Es retroba mb la Genkai a la Terra i la mata; es retroba mb la Genkai al món espiritual i li diu q s'oblidi d'ell. Smpre porta ls ulleres posades, només se les treu un cop.....quan es retroba mb la Genkai al món espiritual......i, crec jo, tenia una mirada tista i cansada. Pobre home...La seva arma és la seva força...múscul.


Akest si és un CABRÓN!!!!¡¡¡¡ és el germà gran dels Toguro.....és en Toguro (gran). És una mala béstia com d ls q no n'hi ha..........quan lluita mb en Kuwabara (l'unik q no sap q ha mort la Genkai) li ho explika molt cruelment....evidenment, en Kuwabara, se'l carrega (weno, no dl tot.......xq dsprs és el Toguro petit qi el remata.......tot i q tmpk acaba mb ell.....l deixa surant xl mar). Ell tmb es va vendre l'anima x ser més fort i estar mb l seu germà......pot moure tots els órgans x tot l seu cos, tmb pot allargar-ne ls seves parts a voluntat (totes¿?...¬¬...). Ell és qi es posa n contace mb l dolent d la tercera temporada.





No m'agrada gens................xo gens, gens.

En


Karasu (o Corb, com l coneixem en català). Un altre cabrón....xo mb estil, xq no em cau malament......només q....jo mateixa l'hagués esborrat dl mapa xq li fa mol d mal a en Kurama ..............ai pobret meu!!¡¡ Pot crear bombes i fer explotar alló q li sembli mb l seu poder demoníac. Evidenment, en Kurama, se'l carrega. Podriem dir q en Karasu està obssesionat mb en Kurama, d debó!!¡¡ q si s'ha d cuidar més ls cabells, q si és el més bell de tots, q si serà només seu.......obssesionat (pijtor q jo............i mira q ja és dir). Forma ekip mb ls Toguro.
AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH, mireu com me'l deixa!!!


Pobre Kuramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-samaaaaaaaaa!!¡¡¡ Aaaaaaaiiiiii.........xo kin combat tan fantàstik!!¡¡ Si hagués estat jo allà....no hagués deixat q pujes al ring...me l'hagués emportat ben lluny...a l'hotel....a cuidar d'ell (jejeje ..si, si......"cuidar"...jeje). Xo està tan sexi....aix, com m'agrada aket noi....^///////^.






La Mukuro...........algú q cau malament a tothom menys a mi. Pobreta.........té un passat molt béstia...esclava sexual...i mira com la deixen...¬¬ no hi ha dret. És l'amiga especial d'en Hiei i és molt forta. No té un poder en especial.....És una dels tres q lluiten en la quarta temporada x la sobirania dl món infernal. El seu combat en el Torneig x elegir el goverant dl món infernal és contra en Hiei i guanya (en Hiei li trenca unes manilles q porta als canells - ls porta x recordar la raó d la seva força, el xq de la seva lluita, el seu sofriment - i l'allibera d'un munt d coses). Jo trrobo q és un personatge molt interessant, a qi li podrien haver tret més suc xo vaja, ls coese van com van.... És mol maja.












En Raizen...........el papa d'en Yusuke (weeeenu, el seu avanpassat). És el déu d la guerra i, quan es va enamorar d'una humana, va decidir deixar d menjar-ne.....al final li agafa la deria i intenta menjar-se a en Yusuke...pobret. No arriba a participar al Torneig.....xq la dinya abans....Durant molt anys, ha estat lluitant contra la Mukuro i el q falta. Segons ls seves pròpies paraules, és millor fiar-se d la Mukuro.....xq no sol dir mentides, en Raizen diu q li cau millor q no pas el q qeda....hi estik TOTALMENT d'acord!!!¡¡¡





Oh!!!! Déus, com odio a aket a home!!!!!!!! Només escriure el seu nom em provoca urtikaria (ei, espera....nkara no ho he fet........wenu és iwal!!¡¡)...Yomiiiiiiiiiii.............Se suposa q en el seu moment, va sr un dls miyors amics d'en Kurama xo com era una mika.....MOLT cregut, en Kurama va decidir (molt correctament) q el millor seria matar-lo....el problema s q li va encomanar a algú altre....q la va cagar xq el va deixar viu...cec, xo viu - desgraciat.....com t'atrapi....¬¬ sobre ti caerá mi furia aaaaarrrrrgggggg -. Té un fill...proveta....a qi tmb odio... qi es creu q és x treure-li la llengua a en Kurama ¡¡¡¡¡¡¡¿?¿?¿?¿?¿?¿ aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh. Ell és qi falta, el q lluita mb la Mkuro i en Raizen. Tmb participa n el tornaig i guanya a en Yusuke.....xq l seu fill és un boques i no pot kallar, NOOOO!!!¡¡¡ (qi hagi vist l'anime......ja m'entén). Demana a en Kurama fidelitat....sino farà volar xls aires l'avió n el q va la seva mare (i a aixó se li diu amik¿?...¬¬... ell si és el més CABRÓN d tots.....el CABRÓN DEFINITIU!!¡¡). L'odio, l'odio, l'odio, l'odio.......................L'ODIOOOOOOOOOOOOOOOOO!!¡¡

Akest està boig.........vol carregar-se a la humanitat sencera xq va veure un video on sortien tots ls crims comesos xls humans......i decideix q no mereixem viure, x tant, està boig!!¡¡ Tmb malat, té càncer i el seu somni és morir en akell món del qual provenien tots ls dimonis q havia matat..........aaaahhh si!!¡¡ Va ser el detectiu espiritual previ a en Yusuke...........i l mata (xo en Yusuke resucita com a mig dimoni i..........wenuuuu, tot ho demés ja ho sabeu). El seu nom és Shinobu Sensui. En el fons no és mal pallo. La seva energia espiritual és molt especial......és sagrada i l'envolta mb una llum daurada com si fos un àngel....x aixó l seu pseudónim és Dark Angel (àngel fosc). Utilitza la seva energia com a projectils....sobretot com si fos una pilota jejeje, és molt divertit veure'li fer. Crec q tmb domina l kenppo.....nu se, ara no ho recordo jeje. Té múltiples personalitats i no una, nooooo, SET!!¡¡ Una d'elles és una noia i al seu amic inseparable (l següent i últim) li enkanta. No em cau ni bé ni malament.



L'Itsuki.......és el seu amic de l'ànima. Té el poder d crear espais dimensionals dels quals ningú pot sortir.....wenu, ningú menys en Kuwabara (q en surt x intentar salvar a en Yusuke, xo fa tard pobre......si sapiguèssiu com arriba a plorar.....qina pena me va fer!!¡¡). No és pas dolent, únicament segueix a en Sensui; quan akest mor, s'emporta l seu cos i la seva ànima a un dels seus espais dimensionals x estar junts tota l'eternitat (i tmb xq no el puguin jujtar n l món espiritual). Es va encarregar de començar a obrir el forat cap al món infernal q volia en Sensui xo ho va deixar a mitjes xq el forat havai adquirit vida pròpia i ja no feia falta l seu poder.
Weeeeeeeenu, aixó és tot sobre Yu Yu Hakusho...........vale, no, n'hi ha molt més, MOLT MÉS!!¡¡ xo jo ja m'he cnsat d'explikar............ja ho vaig dir en el seu moment.....wikipeeeeeeeeeeeeeeedia!!¡¡. Apa, ns veïem!!¡¡ Dw.


Ja ns llegirem !!!!! Ciao !!!!!!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda