Yu Yu Hakusho II --> Friends 'n' company


Ja he dit anteriorment q no posaria tots ls peronatges junts...i no per falta d ganes, es q són molts i moltes coses a explikar.....aki en presento uns quants més (no tink imatges d tots xo vaja...jejeje...el q potser faré serà posar una imatge on hi surtin uns kuants d cop o no...xq consultant l meu arxiu...¬¬...eeeejejejejeje

Altres personatges :





Akesta és la Botan, la q encarrega ls missions a en Yusuke. Està com una cabra...literalment. Es dedica a volar xls cels pujada en un rem.....en un rem xq ells és l'encarregada d dur l'ànima dls morts fins al món espiritual...podriem dir q és la mort (o una d ls seves cares). És mol natural i no sol pensar en el q fa.....com tmb és una tafanera i explica alló q sap i el q no, no se sap mossegar la llengua. En Hiei li fa por.......xq com és una bocamolla (i smpr està enganxada a la D.E.A) té por d dir el q no ha d dir i que en Hiei li canti ls del 15...jeje.

El tap de bassa més vell q matusalen, el Príncep Koenma....és qi mou ls fils. I no, no es q al llarg d la sèrie es faci gran, NOOOOOOOOO.....al nano, q es molt vago, li agrada adoptar un cos, certament, més petit q el q li correspon xq , segons ell, és més còmode. Porta smpr un xumet...q només es treu a la 3 temporada i q no li serveix d res jejeje (se suposa q hi emmagatzema la seva energia x quan arribi la Era fosca de la Humanitat i faci falta mooooooolta i moooooooooooolta energia x ajudar-nos...¬¬ si, si...depenem d'un nano fet i dret mb xumet xq ls coses vagin bé....q trist!! snifsnif). Xl q fa al caràcter...una mika cregudet xo res fora d'òrbita, la veritat...és un païo molt normal.








La prenovia, Keiko Yukimura......com podeu veure, una noia mol normal..........am una mala llet elegant i q es passa l dia pensant la manera d'entrar en cintura a en Yusuke. Ella s'encarrega d'en Puu...ja q en Yusuke passa. Més d'una vegada s veu embolicada n ls lios del seu estimat (mira si està enamorada q l'espera 3 anys...com una bona noia..........és clar q jo faria l mateix si parlèssim d'en Kurama, evidenment!!¡¡).

Personalment, em cau força.............malament, xq considero q és una mika aturadeta...i pava......terriblement pava.








Akest és en Puu........( l q es damunt n Yusuke, eh¿? jeje) i la veritat, no hi ha gaire x explikar. Va néixer d'un ou q s'alimentava d l'energia q desprenia l cor d'en Yusuke...en certa manera, podriem dir q, en Puu, és tot alló q en Yusuke té al cor (bones intencions, esperti noble, etc........tot i q si, a mi, m'apareixés una béstia així i ma diguèssin q és alló q tink al cor.........em semblaria mooooool trist, xo vaja...) En Koenma i la Botan es van partir el pit quan va sortir d l'ou i en Yusuke.....weno, ja li podeu veure la cara. Ja he dit q l'ha ajudat alguns cops: quan la vella superforta li dona l'esfera d'energia espiritual, en Yusuke és incapaç d'aixecar-se i en Puu li porta, amb ls orelles, una mika d'aigua....en Yusuke li diu q pari xq, en Puu, tmb es troba ferit, xo en Puu segueix.......total, q una pedra ta a punt d'esclafar-lo i en Yusuke reacciona i le salva, és a dir, fa l'esfera d'energia espiritual seva. Tmb l'ajuda quan se'l volen carregar ls d la força especial d defensa dl món espiritual...es fa gran i el protegeix mb l seu propi cos. Quan és gran....és com un ocell xo blau. KAWAIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!¡¡






La vella superforta, la Mestra Genkai......q com diu l seu nom, és la mestra...d'en Yusuke i, weno, tmb actua com a punt d referència xl q fa a l'experiència en la lluita. És una dona molt enèrgica q va estar enamorada d'un dels germans pok germans......només q akest va preferir ser eternament jove q no pas envellir al seu costat...¬¬...pallasso!!¡¡ Té una mala llet molt simpàtica jeje...i va morir a mans del seu ex-estimat.....dsprs va ressucitar xq ls nostres protagonistes tenen mol bon cor i bons intencions. Realment, sotmet a un entrenament molt dur a en Yusuke....(ella no ho dirà pas...x aixó ho dik jo, xo s'estima mol a en Yusuke...enkara q te una pekuliar manera d demostrar-ho hum...cadascú és com li toka ser...). És molt més baixet q en Hiei i d jove tenia ls cabells rosa.....casi chicle!!¡¡ xo era molt mona.
És un esperit molt simpàtik i es serveix d la força dl vent x atacar ls seus enemiks. El primer cop q apareix lluita contra n Yusuke.............i perd...pobre, ma va fer pena i tot jeje. L a veritat s q no te gaires llums, xo és un tros d pa. Com dik en l'entrada anterior.......és part del sexteto d la sandia (xq d la sandia¿?...........pos xq en akell moment tenia gana...). Li agrada mol volar xl aires i és fa molt bon amik d'en Yusuke. A, per cert, el seu nom és Jin.







En Touya tmpk és res de l'altre món....utilitza el gel com a arma principal (i unika....) i lluita contra en Kurama.................a qi fa mol d mal!!!!...cabrón...¬¬...Xo res q no es curi n un parell d dies.........Conjuntament mb n Jin, formen part d l'ekip dls Ninjes d la foscor o alguna cosa així......no m'enrecordo exactament com anava jejeje. És un nano seriós..........i no gaire alt, en certa manera.......podriem dir q és tot alló oposat a en Jin.






En Chu pertany a un altre ekip..............i és un borratxo!!¡¡ I no ho dik x dir, NOOOOOOOOOOOO!!¡¡ és més, la seva especialitat és lluitar completament begut.......com més begut millor. Li apasiona la lluita d mateixa manera q a en Yusuke (a q no sabeu contra qi lluita, eh¿?!!!¡¡ ;)). Gran cor.....i gran estómac jejeje. Teóricament és el capità dl seu ekip...nkara q, en principi, no hauria d'haver lluitat........xo, vaja, ja se sap: va haver-hi una baixa inesperada jejejejeje.

Lluita contra en Kuwabara mb el ioios infernals..............i el guanya x pok, la veritat sigui dita. El seu nom és Rinku i si, .............és una criatura. Com a tal.....trobem q té el caràcter típic d'un nen de 12 o 13 anys: arrogogant, cregudet, impertinent i mosca collonera!!!¡¡¡ Forma ekip mb en Chu. La veritat s q s'espanta una mika al lluitar mb en Kuwabara xq, ni por asomo, s'esperava una resistència com la q té........flipa bastant.

En Shishiwakamaru té un club d fans!!!!!¡¡¡¡¡ (xo no és tan wapo com diuen, sobretot quan s'enfada.........brrrrrrrrrrrr, tremola d pensar-hi). Utilitza un mantell màgic mb el qual envia ls seus enemiks (n akest cas en Kuwabara) vés a saber on............com tmb utilitza l'espasa de l'esgarit d la mort.....(la q porta entre ls mans......espasa q crida molt!!!!¡¡¡¡) mb la mestra Genkai..........amb qi perd, xq la Genkai mola molt i no es deixa acovardir. És la cara bonik dl seu ekipi el capità (tot i q el capità a l'ombra és un altre). Un d ls seves capacitats (a part d ser més pesat q un dia sns pa i tossut com una mula) és q es pot fer petitet........enkara està més lleig...¬¬

En Suzuki........el bellíssim guerrer màgic (ho sento, xo no he trobat una foto millor)lluita contra la mestra Genkai............i perd x golejada o x cops d puyn, com vulgueu jejeje. No és res de l'altre món, la seva força és més aviat poka. Forma ekip mb en Shishiwakamaru...............i li està constanment al damunt. A en Kurama i en Kuwabara ls ofereix alguns dels secrets q ell va fer servir x intentar guanyar-los xq ls usin contra l'ekip dls germans pok germans. Crec q no he especificat....xo akests sis últims són ls del sexteto d la sandia.....curiós nom jeje.













La germana gran d'en Kuwabara.....la Shizuru. Ella té certa sensibilitat espiritual.....i està capficada en fer dl seu germà algú a la vida. El seu paper és bastant mmmmmmmmmmmmhhh........no sé, MOLT SECUNDÀRI!!!¡¡¡¡ Sobre ella hi ha pok x explikar......aki s'acaba.














La D.E.A..............Yukina. és la germana d'en Hiei. La seva força resideix en ls poders curatius q té........és una Koorime i prové del País del riu glaçat.......en altres paraules, és una dama del gel (x dir-ho d'alguna manera jejeje). No sap q el seu germà és en Hiei i tmpk se n'adona q en Kuwabara li va al darrera.....és una mika lenta d reflexos pobra, xo és un tros d pa. Els germans pok germans i el senyor dolent li van fer passar negres xo ella va mantenir una voluntat d ferro. Li demana a en Hiei q busci a son germà xq creu q se li deu assemblar.....el cas s q li dona una perla q va deixar caure la seva mare quan ella va nèixer i li diu q l seu germà n'ha d tenir una altra, li demana q li entregui d part seva (akesta segona perla, en Hiei, la va perdre temps enrera. En Hiei decideix no dir-li res i li demana a en Kurama q li torni la perla i li digui q el germà q tan busca és mort, q deixi estar la recerca...). És una noia molt feliç i, generalment, smpr somriu. Per no estar sola, se'n va a viure mb la Genkai.




En George és l'ajudant dl príncep Koenma...............i smpre li va al darrera (com ela aneguets mb la mare, jejeje). No té cap tipus d poder en especial. Li agrada fer d locutor (sobretot en el torneig clandestí d'arts marcials......i tmb col·labora fent veus en off....tot i q el veu tothom, xo wenu ^ ^U....ell s'ho passa bé jeje). És un oni.
Akests són ls amiks...............vaja n falten uns quants, xo es q.........EN SÓN MOLTS!!!!. A la pròxima hi van ls dolents més dolents (vale.......ls dolents q trobo més interessants, ok¿?!!¡¡). Apa doncs.....

Ja ns llegirem !!!!!! Ciao!!!!

Comentaris

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda