Llibres que he aconseguit per St. Jordi.

Al final, i com era d'esperar, no m'he fet amb tots els llibres que esperava. Lògicament, era impossible que tots aquells que m'havia demanat estiguessin disponibles a les paradetes que hi havia des de Diagonal fins a Colón... però somiar és gratis. En qualsevol cas, em vaig embutxacar tres llibres de la llista i una sorpresa inesperada.

En total, i comptant que som quatre gats, la jornada va acabar amb 11 llibres sobre la taula i un DVD.


Descomptant un parell de llibres que no tinc intenció de llegir, aquest St. Jordi em tindrà entretinguda fins a finals d'agost, més o menys, que serà quan entri en sequera literària. La única cosa que m'escama una mica és que aquesta vegada no hi ha cap llibre en català. Cap dels meus, vull dir. I no m'he n'havia adonat fins fa poques hores. No és que menystingui la lectura en castellà o anglès... és que se'm fa estrany, simplement. En fi.

Aquests són, amb la llei a la mà, els meus llibres:


La sorpresa d'aquesta temporada ha estat "Something wicked this way comes" (sí, si mentre llegíeu el títol us ha vingut al cap el cor de bruixots cantors de Harry Potter i el presoner d'Azkaban, l'heu encertat de ple). Segons la valoració d'amazon a la contraportada, "A masterpiece of modern Gothic lierature". Qui sap.

L'Enciclopèdia d'Idhún ja l'he començat i m'encanta. Llàstima que no hi fos la Laura Gallego per signar-me-la: hagués estat l'espècimen humà més feliç de la terra. A veure si algun St. Jordi ve a Barcelona i la pillo per banda, jujuju.

En fi, han quedat fora molts llibres, tant de la llista, com dels que vaig veure a les parades. De fet, m'he quedat amb les ganes de comprar-me el de la Carme Riera, "La veu de la sirena". Tenia molt bona pinta (confesso que "Te deix amor, lo mar com a penyora em va encantar). Ja caurà, ja. I la resta també; encara no s'ha escrit el llibre que s'escapi de mi, mwahahaha!

Whatever. Espero que el vostre St. Jordi hagi estat tan genial com el meu. L'any que ve, més. Porteu-vos bé, llegiu molt i recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Comentaris

  1. Shuu! Has de llegir "Los cien mil reinos"! És un must! Ho has de fer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ho apunto. De quants llibres estem parlant? Llengua original? Format? Preu? Necessito info, Shru!!! xD

      Elimina
    2. Es una trilogia. Jo he trobat els dos primers a la Casa del Llibre per 6€ cada un. La llengua original es l'anglés, potser el pots trobar més fàcilment així així. L'editorial que l'ha publicat a l'español és la minotauro, l'autora es N. K. Jemisin. El primer té unes 300 pàgines, el segon no és molt més gruixut. Però es fabulós.

      Elimina
    3. Doncs apuntats estàn! Em sembla que ja sé què incloure a la llista de Nadal xD

      Elimina
  2. Ja diràs què tal "Todas las hadas del reino", que tinc ganes de comprar-me'l en català però abans de res vull una crítica!! ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fet, encara que trigaré una mica, que estic llegint els pilars de la terra en anglès i hi estic enganxadíssima!!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda