Sabeu aquell moment concret en que no us podeu treure del cap certa cançó i necessiteu, sí o sí, fer-ho saber?

Doncs avui és el dia. Imagino que tot va lligat a les últimes hores de la meva vida. No ho sé, però, de vegades, és necessari compartir algunes coses.

Fa unes setmanes, la Noemí, una companya d'Alemany, em va parlar d'una web que et permet subtitular vídeos sense haver de preocupar-se per compressions ni edicions. De fet, amb l'aegisub hagués estat més fàcil, i ràpid. Però comprimir no és el meu fort, necessita massa recursos (que el meu portàtil no té). Així que, si ho puc fer online, millor.

No us espereu gran cosa: és un vídeo d'en Jamie Cullum, amb els subtítols en anglès i la traducció al català, per si la voleu mirar. Penseu que aquest traducció és meva i suposa una adaptació força lliure. I què vull dir? Doncs que algú altre (un traductor professional) en faria una de diferent. Però tant m'és.

Apa...


Qui no voldria dibuixar res amb aquest home? A mi em desarma. En fi, porteu-vos bé i recordeu que SOU TOTS MOLT MACOS!! (menys aquella-persona-ja-sap-qui, que ni maca, ni punyetes). Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Són tan bufons, els cavallets de mar >w<

Comentaris

  1. Has pegado un bajón de calidad importante. Me siento estafado. Exijo una satisfacción!

    https://pbs.twimg.com/media/BaLQRUjCcAApd82.jpg

    ResponElimina
    Respostes
    1. Habló, ¡el que tiene telarañas en su blog! Ahora poco tengo para contar, qué se la va a hacer. Además, lo del vídeo llevaba tiempo en espera. Tenía que probarlo y vosotros, pobres insensatos, habéis pagado el pato xD

      Igualmente... una satisfacción, ¿dices? Bueno, espera a leer el regalo de Navidad que se está cociendo. Aunque me da que se te van a remover las tripas, jijiji

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda