Estrenem banner i inaugurem la nova temporada Tardor-Hivern "Free Style"

Avui el dia s'ha aixecat gris. Com jo, que estic ennuvolada (seré un membre perdut de la Família Kumo?!). Però no hi ha camins que no il·lumini el sol! Encara que la meva inclinació per certs dimonis de l' Avern potser em porta fins a les Calderes de Pere Botero. Bé, fred no passaré. I estar-me l'eternitat entre en Kurama i en Sebas-chan tampoc és cap tortura, mwahahaha!!

Bé, us deia que tenim nou banner. Doncs sí. La meva vida s'ha capgirat de sobte, sense previ avís i, com tots els canvis, m'ha pillat amb les calces a la mà. Puc cridar, puc maleir (tinc cita amb Quetzalcoátl a les 17.00), puc deixar-me els lacrimals secs com el Desert del Gobi però res d'això canviarà el fet que ara, des d'avui mateix, tinc més temps lliure. Molt. I això implica reestructuracions. Sóc una dona de rutines i quan me'n trenquen una, em costa assimilar-la. Si algú em veu caminant per Barcelona amb la música a tota canya, creuant els passos de vianants en vermell (sabeu que m'agrada viure al límit), al més pur estil John Wayne, que no s'espanti: no mossego. I per això tinc un nou banner, perquè algunes situacions ho mereixen:



Mirant-m'ho pel cantó positiu, ara podré superar-me a mi mateixa i erigir-me com a súper estudiant d'Alemany! Si l'any passat, la meva nota a finals de curs ratllava el 9 i poc (9.1 o .2 crec recordar), aquest curs l'objectiu és el 9.5 COM A MÍNIM! La pega és que no podré practicar gaire :S

En qualsevol dels casos, ja tinc compi de fatigues. I si hem d'empaperar Barcelona amb les nostres cares, ho farem! Avui, però, només vull una relaxing cup of tea i tranquil·litat. La setmana que ve, comença el show.

I pel que fa a la nova temporada Tardor-Hivern "Free Style", seguiré la màxima d'en Haru: només free style, gràcies (però tampoc li faré fàstics a una mica de backstroke, if you know what I mean, que sé que sí).

La mare s'acomiada amb aquesta reflexió: llentia. Penseu-hi. I recordeu que SOU TOTS MOLT MACOS!! (menys alguns ens, com l'Innominable, que fa una mica de pena).

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Uh, ¡chili!

Comentaris

  1. Respostes
    1. Ahora me corresponde preguntar a mi; ¿quién eres, qué has hecho con Esfera y por qué narices te haces pasar por él? ¡Es que no lo entiendo!

      Elimina
    2. Maldito feto anaranjado....

      Elimina
    3. Creo que si fuera un feto, todo sería mucho más simple... aunque claro, entonces... ¡¿cómo devorar a mi pelirrojo?! Que vida...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda