Anime Song Contest: Revenge

Sembla que aquesta vegada la Meritxell haurà de lluitar més fort i amb més ganes per poder participar en el concurs de karaoke internacional del Saló del Manga 2014. Tot i que no va passar la primera ronda amb l'ending d'Ano Hana "Secret Base", no s'ha donat per vençuda i ha tornar a la càrrega. Aquesta vegada, amb l'opening de Fullmetal Alchemist Brotherhood "AGAIN" de la Yui. No sé quants de vosaltres coneixereu la cançó però els que ho feu sabreu que és endiabladament difícil de cantar: sembla que a la dona aquesta li hagin ficat un coet al cul de tan ràpìd que va xD.

Aquí teniu el vídeo. I el link per a votar a sota. No sigueu carraques i voteu-la, que no perdeu res. I segur que ella se'n recorda de vosaltres si guanya ;)



És fàcil: només heu d'accedir a Feisbú i votar a la Txell. Són dos minuts, a no ser que vagis a votar i et trobis la mateixa sessió de Feisbú iniciada en dos ordinadors diferents, cosa que et desmunta els esquemes. Però això només passa a casa meva, paraula. Així que recolzeu-la! O em quedaré sense els dos últims volums de Donten en japonès!! Vull dir... la Txell s'ho val! がんばれ!

Passi el que passi durant les votacions, recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS!! Sí, Txell, tu també! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

M'ha faltat en kyon-kyon... 

P.D: Amb aquest post arribo als 500!!! Ueeeeeee!! Això s'ha de celebrar! A veure si la Txell fa sort... tinc la sensació que aquest post li serà favorable, mwahahahaha!!! 

Comentaris

  1. Ojala le vaya bien,pero....que es eso? un mal augurio veo en tu blog! Has publicado el vídeo de Enma Watson sobre el feminismo!!! Eso es como atraer la peor de las suertes, peor que un montón de cuervos en una peli de miedo. Espero que este augurio fruto de una lesb....de una mujer con coleta y fan del naranja, no le afecte a Meritxell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Por supuesto que no, pedazo de cabestro! Sé de buena tinta que a TI te gustó el vídeo, así que no se porqué tanto temblar ahora xD

      ¿Qué esperabas de mi: submisión? xDDD

      Sé bueno y únete a HeForShe, anda.

      Elimina
  2. Mierda! No me acostumbro a tener una stalker en Caralibro. Me estás obligando a esforzarme en tocarte las naríces....y no me gusta esforzarme! (bueno, salvo en el baño...pe...pero esa no es la cuestión).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda