TFM: Die Präsentation

Demà a aquestes hores ja m'hauré tret del damunt la pitjor part d'aquest màster que, per altra banda, s'està eternitzant com una mala cosa.

A les 15.30 h, una hora menys a Canàries, cosa que no crec que li importi el més mínim a ningú, em tocarà exposar i defensar el meu treball; aquell que tants mal de caps m'ha donat i del qual encara no he rebut ni una sola alegria. Shame on you!

Per la resta, tot molt tranquil. Aquest estiu serà curt... bàsicament, perquè ja he perdut un mes sencer amb la merda del TFM. A més, la feina és la feina i la pela és la pela. Com a bona catalana que sóc i si l'any vinent vull tornar a Londres amb la meva germana (un todo incluido d'aquells macos, macos... per ella, per cert), em toca fer guardiola. És clar que, la meva idea és anar a Viena, per aprofitar que estic aprenent alemany i tal i tal. Whatever, després del Saló del Manga ja veurem què passa.

Ara estava revisant el calaix desastre que és la meva ment laberíntica i m'he adonat que encara us dec unes quantes entrades sobre la sortida de camp i els fòssils diversos que em vaig embutxacar. Espero poder publicar-les durant aquest mes pròxim... perquè no són només aquestes entrades les que vull incloure al meu infumable bloc, sinó també les de GranOtaku, que no està pas abandonat! Bé, de fet, sí. Però només per omissió d'escriptura. De fet, la setmana passada vaig estar escrivint una mica, desrovellant-me, per dir-ho d'alguna manera. I m'he adonat que ni jo mateixa sé ja quin rumb està prenent xD... va pel seu propi camí, lliure, sense embuts i amb molta poca vergonya. Com jo, en definitiva.

Sooo... desitgeu-me molta sort per demà, que sé que no ho fareu perquè llegireu això el dia després, peeeeeerò per demanar que no quedi.

Tindreu notícies dels meus Pingüins advocats pròximament. Fins aleshores... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Més o menys, la posició que tindré demà mentre espero que em toqui exposar.

Comentaris

  1. Sort maca! Tan de bo suspenguis xD

    Aixo et diría si fosis una ploramiques, pero tu no ets aixo (cosa que m´enrabia perque m´agradaría veure´t patir).

    Alé, en un intento de catalán pero ya te he deseado suerte xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tros de quòniam! Ai, com t'arreplegui! Ja veuràs, ja...

      Que raro, esto de verte escribir en catalán. Espero que el Apocalipsis no se lo tome como algo personal y acuda a la Tierra en busca de venganza. Eso no seria bueno, como el yogurlado, ¡que está maldito! xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda