Fòssils i birres

Yeeeeeeeeeeei! Per fi m'he tret del damunt una de les dues sortides fortes que tenia del màster! Ja era hora. Ara només em queda la llarga... lol!! Haig de reconèixer que aquests dos dies han estat divertits i profitosos, com a mínim, a l'hora d'agafar pràctica en aquest àmbit. I també per aprovisionar-me de fòssils, mwahaha!! De plantes però fòssils igualment; jo no li faig mala cara a res que porti sota terra més de 4 Ma. Ni més de 4 ni menys, però ja ens entenem xD

Vet aquí tres dels jaciments que vàrem visitar (a la Cerdanya):




S'estava tan còmode i a gust. I hi havia tantíssim fang. I jo, com a persona despreocupada que sóc, m'hi vaig rebolcar cosa fina. Al final del dia, tenia sorra i fang fins i tot a les calces xD

Quan tingui un moment penjaré les fotografies dels fòssils, que no són espectaculars ni res... però els he trobat jo. Majoritàriament, vaja. Alguns els he excavat jo mateixa i d'altres l'Aixa.

I fent referència a la segona part del títol del post, que sé que molts us ho esteu preguntant...



Nou projecte d'en Jesulink: una websèrie anomenada "Kofi". La història és com un RPG animat. I gira al voltant d'un nano que es diu Kofi i és una mica manta. A partir d'aquí, imagineu-vos qualsevol cosa entre absurda i hilarant i us aproximareu bastant al core de Kofi. Per ara, la primera temporada s'emetrà de Maig a Juliol però no hi ha un nombre de capítols concret. Tampoc és segur que se'n faci un còmic tipus 5Elementos o Raruto. Tt dependrà de l'acollida que, pel moment, sembla bona. A mi m'ha agradat aquest primer capítol, sobretot la part de les birres xDD

En qualsevol dels casos, podeu anar consultant els vídeos al Canal de YouTube de Kofi o bé a la web de Jesulink. A la pestanya de descàrregues del bloc també hi trobareu un banner amb accès directe al Canal. No teniu excusa per a perdre'us cap dels capítols ;)

I poca cosa més, pel moment. Jo me'n vaig a veure "The 100", que necessito oblidar-me de al colla de fills de puta que tinc com a veïns. Apa, porteu-vos i no emprenyeu al personal, que encara rebreu. I recordeu que SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Potamogeton orbiculare 

Comentaris

  1. No fósiles pokémon, no party. Me alegro que te lo pases bien desenterrando cosas (las mentes simples se entretienen con lo que sea).
    Coñas fuera me alegro de que hayas vuelto por estos lares, a pesar de estar en esa época del....... curso (contente las ganas de decirlo, contente.....).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siempre me alegra leer tus desvarios y desventuras. Te lo digo enserio, me alegras el día con las entradas del blog (enserio! joder que también soy buena persona).

      Pdta: No, no me vengas con tus "ja!, que nos conocemos", que te veo venir. Es cierto al 99% que me alegran tus entradas pequeña Nala (hay que dejar un margen de error del 1%, pura lógica estadística xD).

      Elimina
    2. Pues espera a leer las próximas. Piensa que he tenido una semana entera para recolectar anécdotas, jujuju... lo iré desgranando poco a poco, no os deseo ningún empache.

      Y como que simple?!! xDD

      A ver si esta tarde me pongo a ello...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda