Mimics - The Final Countdown Day (ni no ni no)

Tubercles tots, després de dures batalles, de nombroses baixes i de pèrdues irreparables, la guerra ha acabat. Tan sols ha quedat un combatent en peu... i us està escrivint aquestes línies!! Tomaaaaa! Tomaaaaa! I deien que no podria. I deien que m'enfonsaria abans d'acabar. I deien que em derrotaria. JA i mil vegades JA! Un programa d'ordinador no podrà mai amb mi, MAI! Abans envio l'ordinador a la Lluna d'una coça. He dit.

Vaja, que estic contenta i es nota. Sobretot en el meu nivell d'odi en sang, que ha disminuït considerablement en les dues últimes setmanes (tot i que el mèrit també és dels llibres). Així doncs...

Mimics  3 - Nalataia 4


En qualsevol cas, el model 3D del meu bitxo ja està acabat i vist per a sentència. I espero que passi la revisió amb nota o em tocarà desfer el camí i, tot i que només m'he passat dos dies amb les seves 24 hores cadascun barallant-m'hi, no em ve gens de gust haver de repetir experiència. Així que, mentre espero, em dedico a provar sort amb l'ANSYS, el meu nou enemic, menys temible que l'anterior, tot sigui dit (és clar que l'altre no anava amb tutorials ni workshops...).

Anyway. La qüestió és seguir endavant i superar el que em queda. I el treball escrit... com l'odio... aquesta batalla sí que està perduda abans fins i tot d'haver-la començat. Em temo que, més aviat que tard, aquest bloc serà un popurri d'idiomes. Paciència.

Res més des d'un lloc de l'Univers on no hi arriba la llum del sol (i per això sóc blanca com la llet! Ea!). Voleu un consell? No enceteu res que no tingueu intenció d'acabar. I no oblideu que... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Ho espero amb els braços oberts... i la porra amagada a la màniga.

Comentaris

  1. Ojala te toque rehacerlo muajajaja

    ResponElimina
  2. Mientras a ti te de un síncope con el Java and co, me conformo. JA JA JA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Afortunadamente para ti, me han dado unos cuantos.

      Elimina
    2. Pobrecico mío. Ea, ea. Pronto verás como pasa el mal rato. Esto es como un dolor de muelas: jode mucho al principio pero cuando te las quitan... joder, que alivio.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda