Applied Biosystems: Ciència a YouTube

Recordant els meus dies d'estudiant de biologia i, perquè negar-ho, les frikades que érem capaços de trobar per Internet, he volgut recuperar una cançó mítica per a la meva promoció; una cançó que ens va impactar a tots, tant aspirants a microbiòleg, fisiòleg, zoòleg, genetista, a tots. Va marcar un abans i un després: abans érem rarets però suportables, després, simplement, vam passar a ser l'ànima de la festa! (una mica com els va passar als savis que van comprar la batamanta)

La cançó té un títol tant eloqüent com "The PCR Song"


Però la PCR no ho és tot en aquesta vida! Els primers, el DNA desnaturalitzat, el buffer, els nucleòtids, la polimerasa, tot, TOT és necessari perquè la PCR surti perfecta. Però,els grans oblidats, aquells que sempre fan la feina bruta i que mai reben un miserable "Gràcies!", aquells que treballen com esclaus i, al final, se'ls dona una coça al cul i bon vent i barca nova... tots ells també mereixen un homenatge. Alcem les nostres mans i rebem amb un fort aplaudiment als enzims: "The GTCA Song"


I d'on ha sortit, aquesta cançó? Doncs mira, ahir per la nit, que estàvem de barbacoa i va sortir el tema de la PCR. Una cosa va portar a l'altra i, quan ens en vam adonar, cantàvem "The GTCA Song", coreografia inclosa.

En fi, que tot això és gràcies a me germana, que m'ha ensenyat un vídeo-parodia del Robin Thicke, aquell que es va muntar a la Srta. Cyrus davant de les càmeres a la gala dels Premis MTV. Si no sabeu de quin vídeo parlo, el podeu buscar a YouTube, jo em nego a posar aquella abominació al meu bloc. Només us diré que hi ha dues versions: la que van emetre totes les cadenes de televisió i la que van censurar per massa porno. Jo, personalment, les hagués censurat totes dues. Exactament igual com van fer amb la parodia de la que us parlo: resulta que la van trobar humiliant i denigrant per a l'home. Bé, objectiu complert. 


Què passa, que si són les dones qui deixen en ridícul als homes, aleshores és censurable però, en cas contrari no? Perquè va haver-hi pluja de queixes a YouTube per capar el vídeo; el van haver de repujar per la pressió que van exercir els usuaris. I, de fet, no hi ha res a la lletra que ataqui directament als homes, només se'ls demana respecte. Pel que fa a la coreografia, si en voleu dir així, és exactament la mateixa que fa servir el Sr. Thicke al seu vídeo. Ell sí i aquestes tres noies de la Universitat d'Auckland no? En fi, si voleu saber què diuen, podeu activar els subtítols del vídeo.

Apa, avui tinc el dia musical. Ens veiem pròximament. Fins aleshores, recordeu sempre que SOU TOTS MOLT MACOS! Adéu!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Aquesta entrada ha estat patrocinada per Applied Biosystems: Life Technologies

Comentaris

  1. Tú que te fumabas? No, mejor dicho....qué productos químicos y las visceras de qué seres urgabas para que tu nariz inhalase todos esos olores y el cerebro en consecuencia se volviese tarumba?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y que cojones le hacen a esos hombres? Vale que parecen modelos de gallumbos de baratillo, pero no se merecen eso. Pobreticos T_T

      Elimina
    2. Como se que no lo dices en serio, sino para provocar, sólo te diré que me parece estupendo que las gominolas de Haribo lleven un % más elevado de zumo ahora que hace 10 años: hay que vigilar qué comen nuestros niños, que luego, se ponen morcillones y la culpa es de los cocidos y la fabada... claaaaaaaaro

      xD

      Elimina
    3. Que no lo digo enserio? A otro con esas.

      Elimina
  2. Confeso sincerament que m'agradaria saber de que estan parlant als dos primers videos (la meva ment conserva algun record residual del GTCA però està tan borrós que pa nada sirve). I la última cançó... ho sabia, sabia que l'original era denigrant només de sentirla, i si em diues que el que fan aquestes noies aquí és exactament el que fa ell al seu videoclip... doncs bé, ja sé quina part de youtube hauré d'evitar! Només diré "Fuck the police!"
    Per cert, epiques les descripcions de l'últim dels screenshots de Free!. Me inclino ante usted. I un altre cop per cert, no ho vaig dir en el seu moment, em sembla, però l'entrada que vas fer sobre els possos de te en forma de Blastoise em van recordar a aquests video: http://www.youtube.com/watch?v=vnAG-mSTVgo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja, que gran és el vídeo, Shru!! xDD... es com el de "un palo" versió Blastoise.

      Això de les cançons d'Applied Biosystems són, més que res, una broma personal. No és que s'hagin d'entendre (cosa ben simpel amb la lletra xD) sinó que s'han d'admirar. El de la PCR (sistema d'amplificació de cadenes petites de DNA) és un punt d'inflexió a la meva vida: va marcar una època molt estressant de la carrera i ens va fer riure moltíssim. La de GTCA... bé, has provat a fer les lletres mentre sona la tornada? Perquè jo sí... i és divertidíssim xDD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda