Objectiu: Japó 2.0

2.0, senyores i senyors, 2.0: la Txell se'n torna a la Kami no Kuni per a participar en l'Edició Primaveral del "Nodo Jiman ZA! World" per segona vegada quasi consecutiva. Quasi? Sí. A finals de l'any passat, per Nadal, va estar a punt d'anar-hi... però al final no va poder ser. Una llàstima: com a regal de Nadal no hauria tingut preu.

El cas és que dimarts que ve, dia 26, en plena Setmana Santa, la Txell tornarà a fer-li la pirula al temps i viatjarà al futur sense necessitat de cap cotxe tunejat per a l'ocasió.

Pel que em va estar explicant ahir, les cançons d'aquesta vegada són 1) més tolerables, 2) menys ensucrades, 3) més alegres i 4) sé que va dir alguna altra cosa però no la recordo. El cas és que existeix una quarta raó; quedeu-vos amb la idea. Ah, ah! Resulta que una de les possibles cançons que li van enviar perquè s'aprengués i tal, la veu de la Txell i la de la cantant original eren tant, tant similars... però TANT, que als senyors encarregats del programa no els va fer ni gota de gràcia: "Cantes massa com ella" li van dir. I jo que pensava que triaven la cançó que suits més al cantant. Anda que...

Tot i que només s'hi estarà quatre o cinc dies, que és el temps que triguen en gravar-ho tot i tal, la Txell ja té excusa per a sortir a fer un tomb per la ciutat; un tomb 2.0. Motius? MERCHANDISING, sempre merchandising! Jo ja tinc la llista feta, jejeje. Si tot va com ha d'anar, vaticino un estiu fuuuuuuuuuuuuuuuuull of notes, de tota mena.

Voltes i més voltes. En fi, que me'n vull anar a llegir, que ja tinc llibre!! S'ha acabat l'hiatus de... de... d'un dia!!! Mwahahahahaha!! Us deixo el vídeo amb la cançó d'Akai Sweet Pea. Gaudiu-lo... ?¿


Com balla! Com canta! Quantíssim art reunit en poc més de 3 minuts! Si és que... no hi ha comparació possible! Ni Beyoncé, ni Kate Perry ni ningú! Més Matsuda Seiko i menys menys cantants de silicona!

Apa, adéu! I si, ja ho sabeu, no m'ho feu repetir... ainxs, tontos: SOU TOTS MOLT MACOS!! Mata!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!



Apa, tornem als 90... xD

Comentaris

  1. Me alegra ver que por fin recuperas el animo después de perder tu querida carpeta.....uy no tendría que habertelo recordado (trollface).

    ResponElimina
    Respostes
    1. No vas a enturbiar mis ánimos, engendro de Satán! Soy más fuerte que un mal resfriado yaunque me jode soberanamente lo que pasó, ya estoy a 3/4 de la meta, que ya es más de lo cerca que estarás tú nunca de una mujer... lol!! xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda