Premi "The Cojonudo's Blog Award"

La Blogosfera és un món ben estrany; tant aviat et trobes vídeos pertorbadors com aquest...


... com premis salvatges apareguts del no-res! I és que aquest és el tema que ens ocupa: un premi, un altre cop! Ara mateix, em punxen i no surt sang xD.





Aquesta vegada, el premi ve de part de la Naar; una noia ben normal amb una vida ben peculiar i una manera d'escriure d'allò més entretinguda. Té gràcia, la refotuda! I mira que jo ho intento, de debò... però no hi ha manera: no sento rialles al meu voltant cada vegada que un Tubercle se'n riu de mi i de les meves històries. Ni tampoc em topo amb guapèrrims, res de res T_T. Ara que, el que va passar dimecres a Alemany sí és digne de menció... en fi, que no és això el que toca. 

He estat mirant en què consisteix el premi en el bloc de la noia que li ha enviat a la Naar i, com sempre sol passar amb aquestes coses, s'ha de contestar a preguntes (per què ningú proposa anar al cine i fer-te una foto a l'entrada? O gravar-te fent un doble mortal cap endarrere!!?? per què!!??? xD). Per tant, i sense més dilació, allà van les meves respostes!

1. ¿El libro más cojonudo que hayas leído?

Doooncs, n'hi ha masses. Però, com que haig de triar, em quedo amb 1Q84. Tots tres. No fa falta que doni gaire explicacions, que teniu dues senyores entrades sobre aquesta trilogia d'en Murakami Haruki, ea! Part 1 i Part 2.

2. ¿Cual es la película más cojonuda que has visto?

No vaig gaire al cine... per no dir res. Però, que recordi... El Coloso en Llamas m'encanta, de sempre. Foc i edificis en flames, què més puc demanar? Fa un parell d'anys vaig fer tornar boja a la meva mare buscant-la per Nadal, jejeje.

3. ¿La canción más cojonuda que hayas escuchado?

Alaaaaa! Serà per cançons al món... penseu que, per a gustos els colors. I que aquests, canvien amb el temps. En el seu moment, The Extra Mile de la Laura Pausini o Queen of Hollywood de The Corrs. Però, actualment, ZERO de BUMP OF CHICKEN.

4. ¿Lo más cojonudo que hayas hecho en tu vida?

Per ara, no gaire cosa, encara que Londres està fregant el número 1. Però cap al Juny em tocarà saltar... en fi, el més collonut a dia d'avui va ser agafar per primer cop a me germana en braços quan tenia no més de 12  hores de vida. Ja, sí, això? És que la meva vida és així: sosa? xD

5. ¿En qué animal cojonudo te reencarnarías?

Aquesta és fàcil: Tyrannosaurus rex. No ha existit en tota la història de la terra animal més collonut que aquest. Paraula. I m'és exactament igual que estigui extint. Tant m'és que acabés morta per culpa d'un meteorit malparit... o un altre T.rex afamat. I DO NOT CARE! Tyrannosaurus rex.

I ara, toca el moment més esperat per tothom, només superat per les ganes de veure com els teus parents s'ennueguen el dia d'Any Nou amb el raïm... l'hora dels premis!

Key, de Zapato a la Cabeza; perquè la seva vida és com un còmic. I el seu afan per fer-nos conèixer els gadgets absurds de Blogger no té preu.

Jonathan L. Shinzō, de Historia Japonesa; perquè m'agrada el seu bloc. És una font de cultura nipona que mai hauria pensat que trobaria. I ens cedeix les seves entrades en .pdf perquè les puguem llegir una i mil vegades, si volem. I en català!

Kagome Neko-chan, de Bushi Minarai!; perquè és per ella que conec el bloc d'en Jonathan... i perquè, a cada dia que passa, crec que tenim més i més en comú.

Ruben Sanchez Ruiz de El dit a la nafra; per la seva feina com a divulgador del feminisme a la xarxa.

I a moltes i molts més que, dia a dia, van construint el seu espai a la xarxa i ens permeten fer-hi un cop d'ull.

Això és tot per avui. Ara, me'n vaig a vaguejar una estona. O a veure Amnesia, no sé. Ens veiem pròximament (us hauria d'explicar allò dels Alemanys...). No ho oblideu mai: SOU TOTS MOLT MACOS! Ja neee!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Doncs això...

Comentaris

  1. ¡Graaaaciaaaaas! Qué ilusión :)
    ¡Besitos!

    ResponElimina
  2. Gràcies pel premi! Et puc contestar aqui a les preguntes?

    1. Em seria impossible fer una llista de 50 i quedar-ne content, així que només un... pfff... va, potser "1984" de George Orwell.
    2. Complicat també... "The Fight Club", per dir-ne una.
    3. Això si que és totalment impossible... però ara mateix podria dir "Reach for the sky" de Social Distortion.
    4. Moltes, per sort... fer una gira pel Japó amb el meu grup l'any 2004, coneixer alguns dels meus idols, deixar una bona feina per dedicar-me a estudiar, treballar per un programa de la tele japonesa, tenir amics a molts llocs...
    5. Vedella de Kobe.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda