Tarta Sacher

Ara estava fent un repàs de les entrades en les que parlo de menjar o, més concretament, pastissos i hi he pogut reconèixer cert patró: 5 de cada 2 pastissos, pans de pessic, magdalenes, el que sigui... sempre cauen per Nadal... quina obsessió!! Com es nota que tinc temps. Bé, amb una mica de sort, pròximament també hi haurà sushi al menú; que tinc un llibre de receptes per a fer-ne. D'acord, jo no, me germana... però ahir quan li van regalar, el primer que em va dir va ser "Tata, em faràs sushi". No m'ho va preguntar, no, això seria massa mainstream; ella ho va constatar com un fet. En fi...

De fotos del pastís no n'hi ha moltíssimes... perquè va durar poc. A més, que ahir vam tenir molta gent a casa i se'l van fotre amb cava. 

És un Tarta Sacher: absolutament tota feta de xocolata. Però, la pròxima vegada, enlloc de fer servir la recepta clàssica, faré un pa de pessic normal amb base de xocolata, que la massa normal és una mica punyetera... i líquida, molt líquida. Encara sort que em començo a portar bé amb el forn xD.


Llàstima que la presentació no mata... però el pastís estava boníssim. Habitualment, s'hi posa melmelada d'albercoc... però a casa ens van més les maduixes. Habitualment, la meva mare no sol menjar dolços perquè no li entusiasmen però... aquesta vegada se'n va endur una bona cullerada xD. I no només ella, sinó també els amics de me germana. "Estaba de vicio" li va dir algú, jejeje...


Aquesta la posa perquè veieu que les espelmes no eren espelmes, sinó bengales... i el que ens va costar encendre-les!! Mare meva!! Però va quedar prou maco.

I fins aquí, l'entrada d'avui! Com que per Reis no podré estar amb la família, seran els cupcakes i muffins diversos els qui omplin el buit... literalment! A veure quants en tornen xD

Apa doncs... segurament, no ens tornarem a llegir fins Any Nou, així que... SOU TOTS MOLT MACOS!! Per si ho havíeu oblidat xD... que vagi bé el que queda d'any!! Adéu!!


Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!


La meva és més guachipiruli!!

Comentaris

  1. Mierda! a este paso tendré que pedirte salir sólo para poder degustar estas exquisiteces. Maldita seas mujer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mwahahahaha!!! Pues ya sabes, sobórname como es debido, mándame un tupper y yo te lo lleno xD

      Elimina
  2. Tienes un premio en http://laratitadebiblioteca.blogspot.com.es/

    Pásate a recogerlo... Besos

    ResponElimina
  3. Vaja, vaja, estàs feta tota una pastissera, Shuu. xD Tu deixa el sushi, que no mola, i dedica't al noble art d'engreixar els altres amb dolços.
    Però bé, que hagis tingut molt bon Nadal i que tinguis un Bon Any nou, si no parlem abans! A veure si estrenem ja la peli de Yu Yu Hakusho, que n'estic fins el gorro. xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Osties, sí!! Maleits subs!! Ens porten de cul, jajaja. Va, que la pròxima pel que tinc pensada, només s'haurà de comprimir, que de la edició i karaoke m'en faré responsable jo (paraula, estic aprenent a fer karaokes amb la peli de Digimon).

      Dona, puc fer un complet: sushi i postre xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda