Las coses que una es troba quan obre el panell de control de Blogger...

Ha aparegut un premi salvatge. A veure, gamers: opcions?


En fi, per començar, vull agrair a la Lola P. el premi/nominació que li ha entregat al meu bloc, al bloc de tots els Tubercles. En definitiva, al NOSTRE bloc. Ni me l'esperava ni sabia que existia. Paraula. Ja sabeu que no sóc pas de les que segueix cadenes i aquestes coses però... és Nadal i res em farà sentir millor que obligar a en Carlos a escriure una entrada a la babalà! xD

Així que, "Allí donde fueres, haz lo que vieres".

El funcionament és molt simple: 1) Reps el premi, 2) Al·lucines cogombres i piruletes gegants per tot arreu, 3) Li dones les gràcies a la persona que t'ha concedit el premi, 4) Et preguntes com collons ha conegut el teu bloc, si tota la promoció que li fas és a casa i a ningú li interessa el més mínim, 5) Respons a 11 preguntes que et fan (comparades amb les 100 veritats... això serà ràpid xD), 6) Dius 11 coses sobre tu (aquí la cosa es complica... 11 coses sobre mi; això pot ser molt esotèric), 7) Et busques la vida i li dones el premi a 11 blocs més, que no tinguin més de 200 seguidors (great, aquesta serà fàcil), 8) Fer 11 preguntes noves (i no les puc re-escriure les meves en passiva? xD), 9) Visitar els blocs que han estat premiats juntament amb el teu, 10) Informar als guanyadors (però jo sóc molt troll... i això no ho faré, mwahahahaha!! xD) i 11) Tornes a preguntar-t el perquè d'aquest premi O_o (encara estic al·lucinada).

Apa doncs, comencem amb la ronda de preguntes:

1. Recomiéndame un blog que no deba perderme...: Una japonesa en Japón. Sense cap dubte. Ni que sigui només per les curiositats que explica la Nora.

2. Prenda de invierno favorita: Les sabatilles d'anar per casa de pèl vermell que la meva mare em va regalar fa un parell d'aniversaris. Són calentes i suaus. A més, tenen cremallera. Què més puc demanar?!

3. Última compra y tienda: Impressora HP Deskjet 2050 A. Infortecnic. De fet, és el regal conjunt de Reis per a la meva germana i per a mi. És compacta, no pesa res i té una banda de color taronja que m'encanta.

4. En moda tu estilo es...: Ni ho sé, ni m'interessa el més mínim.

5. Algo imprescindible en tu bolso...: Un mocador de tela. Odio els de paper; m'irriten el nas i els llavis. Són la peste.

6. Tus mejores vacaciones: Les que passo amb la meva germana. A Figueres, a Londres, a casa... on sigui, però amb ella.

7. La banda sonora de tu infancia: Hércules, de Disney.

8. El mejor libro de este año: Això depèn. Aquest any, han passat per les meves mans molts llibres (com sempre). Ara que, si n'haig de triar un... va, 1Q84, de Haruki Murakami. Encara l'haig d'acabar, però té tots els números per a ser el millor de l'any.

9. Siempre aciertan si me regalan...: Te.

10. Un nombre de chico y uno de chica: Puc fer variacions pel que fa als idiomes? En català i castellà, Víctor i Elsa. En anglès, Ian i Elizabeth. En japonès, Kaede i Akemi. En alemany, Lutz i Heike. En italià, Angelo i Ilda.

11. En mi casa no falta...: Sempre falta alguna cosa. I més encara quan la necessites amb urgència.

Ara les 11 coses sobre mi (però no acabo de contestar 11 preguntes sobre mi?! Crec que l'inventor del premi no tenia gaire clar què volia fer T_T). Doncs... 1) Tinc l'Anell Únic i no deixo que ningú més que jo el toqui, MAI, 2) L'Atobe i jo compartim piga... a galtes diferents, 3) No m'agrada portar les ungles llargues, 4) Encara que intenti evitar-ho, sóc puntual, ho porto a la sang, 5) M'agrada fer magdalenes però em surten com el cul, 6) A vegades, em quedo abstreta mirant a l'infinit o a través de les persones i és quasi impossible despertar-me, 7) No m'agrada gens parlar per telèfon, 8) Devoro llibres, 9) Haig de treure la pols de la meva habitació cada dues setmanes sí o sí o m'entren tots els mals i veig brutícia per tot arreu, 10) L'última vegada que vaig anar a la perruqueria va ser l'any 2006 i 11) Si dius "Nalataia" tres vegades davant el mirall del bany de casa meva i fas un salt endarrere, et menges la porta amb patates (ja, sí, no és sobre mi... però hi surt el meu nom xD)

... seguint els passos, em toca fer una llista dels 11 blocs premiats, no? Molt bé:

1. La Cruceta Azul. Ni l'autor mateix sap molt bé de què va el seu bloc. Crec que pretenia ser una reflexió gamer a gran escala... però li ha sortit malament xD.

2. Violeta República. Després d'un any al fansub, a la Shru li va donar per visitar el meu bloc. Doncs apa, a guanyar-se les garrofes!! Jeje.

3. Tirando pa'lante, que no hay otra. Fa relativament poc que segueixo aquest bloc però m'agrada la manera que té l'autora d'explicar-se. És com una espècia de gràcia natural... gràcia que jo mai aconsegueixo, sóc un desastre.

4. Elucubrando Brillantes Disquisitudes... o no tan brillantes. Simplement, m'agraden les seves anècdotes.

5. El Templo del Mono. La Exorsister i el seu mico són un bon exemple de "wtf is going on?!" en aquest món tant estrany.

6. desde la Parragonia (parra pa pa). La Pecosa, que ha marxat a Argentina, és una font inesgotable d'alegries i riures assegurats. A més, és un sol, que sempre contesta tots els comentaris.

7. Lorzagirl. Quan un sap com fer riure als altres, ho sap fer i punt.

8. Bushi Minarai! És que sóc molt friki...

... i aquí s'acaba la llista! No és que només segueixi 8 blocs, és que els altres no són ni la meitat de participatius que els anomenats més amunt: que si descàrregues per aquí, que si referència per allà, que si fansub en català, que si fansub en castellà... ja us podeu imaginar com va la cosa. Ara, si jo he tingut problemes, ni m'imagino algú que jo em sé... xD.

Només falten les 11 preguntes... 

A ver, para quién llegue hasta aquí: toca contestar las 11 preguntas que os hago a continuación, contar 11 cosas sobre uno mismo (en tu blog, claro), agradecer el premio en el blog de quién os manda las preguntas (@__@), buscar 11 blogs a los que premiar y redactar 11 preguntas nuevas. Fácil, no?

1. No puc anar a dormir si no... / No puedo meterme en la cama si antes...

2. Explica'm amb qui vas i... / Dime con quién vas y...

3. Desig d'any nou? / ¿Deseo de Año Nuevo?

4. Dolç preferit / Dulce favorito

5. Quina illa et compraries? / ¿Qué isla te comprarias?

6. Déu o Deessa preferit / Dios o Diosa favorito

7. Castells de sorra o túnels? / ¿Castillos de arena o  túneles?

8. Personatge històric a qui li plantaries una bona bufa a la cara / Personaje histórico al cual le darías una buena bofetada

9. Última lectura

10. El teu moment troll de l'any / Tu momento troll del año

11. Recomana un bloc / Recomienda un blog.

Owari!! I encara sort, que porto des de les 10 del matí amb això!! Mare meva, quina castanya d'entrada. M'ha quedat llarga de collons. Però la feina n' s'ha acabat encara... a veure, 8 missatges, a minut i mig - dos minuts el missatge... 20 minuts més!! Mai hauria pensat que rebre un premi em donaria tanta feina T_T... és com allò de "un gran poder, conlleva una gran responsabilidad" però adaptat a mi "un premi com aquest, és una currada de collons, casum!!" xD.

Apa doncs, me'n vaig a comentar!! Ens veiem aviat... i recordeu sempre, sempre, sempre... QUE SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Alegria, alegria! Hòsties, tinc una de coses per veure de One Piece...

Comentaris

  1. Com pots ser que encara no siguera seguidora oficial teua??? o.O
    Jo juraría haver-li donat a lo de ferse membre...

    Me fa moltíssima ilusiò que t'hajes enrecordat de mi i el meu bloc (nunca m'anrrecorde que es diu bloc en lloc de blog, i les poques vegades que ho fai, m'anrrecorde de tu)

    M'has deixat bocabadà en lo del mocaor de tela jajaja, i també con lo del deu o deesa preferit... crec que vaig a optar per Monesvol xD pero de segur que hi ha un milió de deus grecs que molen mes, investigaré a vore.

    Feliç any bonica! Tu si que ets maca!!! ^^

    ResponElimina
  2. ¬¬ "Ni l'autor mateix sap molt bé de què va el seu bloc."

    Cuan t'agafi, ja passarem comptes tú i jo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. xD... encima que sales el primero, será posible!! Jo, que poco me aprecias, eres malo ;___; xD

      Elimina
  3. Enhorabuena por el premio, me ha gustado conocerte.
    Felices Fiestas

    ResponElimina
  4. Oh, tinc un premi! Quin gran honor. xD Però això significa que he de fer tota aquesta esquesta/test/cosa?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és cosa teva... a mi plim! xD

      És una currada de collons, això ho reconec: que jo m'hi vaig passar dues hores (és clar que estava treballant ^^U). Però pots fer-ne només una part; no sé, alló de respondre les preguntes... o cagar-te en mi per embolicar-te en això, tu mateixa xD

      Elimina
  5. Soc de València!!! ^^
    Pero no parle valencià de sobit, per aixó pot ser que fique alguna xafardenyà gegant >.<

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aaaaah, això no ho sabia. Bé, doncs aleshores m'entens segur. Amb això em val xD

      Elimina
  6. Gràcies, Nala, no saps la il·lusió que m'ha fet. Gràcies també per les teves paraules. Un petó ben gran, maca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant lluny de casa... i tant a prop de tots nosaltres!! Pecosa, tu si que saps tenir paraules maques pels altres ^^.

      Gaudeix de la teva nova vida a la Parragonia, ^_~

      Elimina
  7. Doncs ara ja en tens un, mwahahaha!!! I espera que no me'n inventi un jo xD

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda