En Kurama i en Zoro arriben a Barcelona... i sense ferides!

Booooooooooooooon dia! Després de l'ensurt d'ahir amb la carpeta fantasma de Yu Yu Hakusho... ah, espera  que no sabeu de què parlo, oi? Ja, m'ho imaginava. Bé, doncs us en faig un resum, va. 

Resulta que tenia una carpeta amb la RAW i les traduccions de la segona pel·lícula de Yu Yu: 

"Yū Yū Hakusho: Meikai Shitō Hen - Honō no Kizuna"

que segons Wikipedia, vindria a ser "Yu Yu Hakusho: Episodi de la Matança de l'Infern: Llaços de Foc" però que, segons la meva opinió personal (i tenint en compte que ni matança ni llaços de foc), hauria de ser "Yu Yu Hakusho: Els Invasors de l'Infern" perquè és el que són. Bé, en tot cas, vaig perdre tot el material que tenia i ni tan sols la còpia de seguretat al disc dur extern em va salvar el dia (o no de manera completa). Total, que em va agafar una depressió de collons, encara que més que deprimida estava al·lucinant; no m'ho creia, ras i curt. Així que em va tocar donar la mala notícia al fansub. Afortunadament, un dels membres de l'staff amb qui havia parlat sobre la pel·lícula, tenia l'arxiu complet de traducció, cosa que facilita i soluciona moltes coses. Ara només em falta la RAW i ja podré refer allò que faltava... i com si no hagués passat res, només un lleuger cobriment al  meu cor (segur que ens atacs de cor futurs, això repercutirà, segur). Per això el comentari de la carpeta fantasma... no, si al final allò de "el informe del fantasma juguetón" no anirà del tot desencaminat... 

Bé, que ahir em vaig espantar molt, tant, que ni tan sols tenir entre les meves mans a en Kurama i a en Zoro va aplacar la meva ansietat (a veure, una mica sí... a qui no?). I què vull dir amb això que els he tingut a les meves mans? Mwahaha... mwahahaha... mwahahahahhahahahaha!!! Doncs exactament això: que en Kura i en Zoro ja són a Barcelona, a la meva habitació i, per fi, hem passat la primera nit junts!! La primera de moltes, moltes, moltes, jujujujuju. I estic taaaaaaaaaaant enamorada d'en Kurama! És tan esplèndida la seva figura, la seva posició, la seva mirada... em passaria el dia sencer mirant-me'l! Estem fet l'un per l'altre, no hi ha dubte.

I no, no estic desvariejant! Recordeu que la Txell va anar al Japó i jo li vaig encomanar certes compres, no? Algunes d'elles ja les havíeu vist en un dels últims posts que vaig fer, però faltaven les estrelles de la corona... a qui vaig passar a buscar ahir per casa de la Txell, encara que em va tocar pagar de més pels corresponents costos d'IVA... IVA que ja vaig pagar quan la Txell va comprar les figures al Japó. Però, és clar, els cabrons d'Hisenda no es podien estar de fotre cullerada a la meva felicitat i van voler hipotecar els meus futurs orgaalegries! xD En fi, 40 € de més.

No obstant, tot i les adversitats, ahir els vaig fer meus, mwahahahahaha!! I com que em ve de gust fer-vos dentetes... fotos, fotos, fotos! (penseu que en Kurama té un reportatge gràfic només per a ell solet... i espera que m'avorreixi un dia, tingui temps i pilli la càmera per banda, jojojojojo!). Només us diré que són 145 MB.

Primer en Zoro, que en té menys, no s'ha prestat tant a fer-se un àlbum per ell tot sol, vés.

Detall curiós: la data que marca com a mostra, és la del dia
de l'aniversari d'en Zoro: 11-11.
 


Per si no quedava prou clar: és un calendari etern, si?



Eh que mola? Esteu gelosos, eh? Mwahahaha!!
Quasi no pesa i els acabats són brutals.
Això SÍ és una figura com les Deesses manen
i no les bírries que a vegades ens volen colar al Saló!
I ara us toca menjar-vos amb patates el reportatge gràfic d'en Kurama, unes 20 fotos... i les que no posaré! En total, he fet unes 48 fotos... d'en Zoro n'hi ha deu. Apa, feu números! (si sabeu sumar i restar, que amb això de la E.S.O mai se sap).




És que fins i tot la caixa és una obra d'art!!
Aquí teniu les instruccions de com posar el Fuet d'en Kurama correctament,
per si algú dubtava de si anava a la mà o li sortia del forat del nas.


Fins i tot, la peanya és maca!

Quina cara de mala llet, eh! Misteris de la perspectiva, perquè
ell està molt somrient...

La perspectiva des de darrera és molt divertida xD... un zig-zag
molt peculiar, ea!

Eh que té una cara bufona? La qualitat dels acabats és increïble... i impensable
de trobar aquí.




Estic tant contenta amb el meu Kurama a l'habitació, li dona cert to distingit! Bé, no... però quedava de perles dir-ho! xD M'ha tocat re-distribuir una mica les altres figures... però no ha quedat del tot malament: ara en Kura i en Zoro flanquegen en Luffy petit, mentre que les altres figures d'en Zoro, flanquegen en Luffy gran. Un dia d'aquests posaré totes les figures juntes i els faré unes quantes fotos, per què veieu quines tinc, que algunes són molt maques... i totes tenen alguna que altra història (aka, atac de cor de la Nalataia) curiosa.

Apa, avui ja n'hi ha prou, que haig de fer mooooooooolta cosa, començant per una còpia de seguretat; ara només em faltaria tornar a perdre l'arxiu. No, no.

Que vagi bé el dia de vaga, si és que en feu. Sinó... que vagi bé igual ^^. Ens veiem pròximament amb GranOtaku, que ja sé que us en moriu de ganes!! I recordeu sempre, sempre, sempre que... igual que en Kurama... SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

Quan menys s'ho esperi... li robo la figura!!

Comentaris

  1. La de Kurama me mola más que la de Zoro. La cara del pobre no esta muy fina, para buenas figuras mejor las de P.O.P (en las que sueltas unos 60-80€ por figura xDD).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y cuanto crees que me ha costado al de Zoro? 61€!! Lo que pasa es que en esta lo que destaca es más el calendario y la estética de la figura, que la cara de Zoro. Aun así, está muy currada.

      Pero si, me gusta mucho más la de Kurama. Acaso lo dudabas? xD

      Elimina
    2. Kurama es muy gay... pero en esa figura lo parece aún más xD

      Elimina
    3. Mentira!! Lo que te pasa es que estás celoso porqué él tiene más fans de las que tú tendrás jamás!!

      Elimina
    4. No necesito fans, tengo mi imaginación xD

      Elimina
    5. Si, si, ahora se le llama así al "asunto" xD

      Elimina
  2. Prefiero no preguntar por ese "asunto".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bien, porqué yo tampoco sé a qué me refiero... lol!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda