Song for Japan

Si ahir per la nit us parlava de la música tradicional Japonesa... avui (i per fi!) toca parlar de la Txell!! Sí senyors! Com ja us vaig dir fa unes setmanes, el programa en el que participava s'havia d'emetre aquest diumenge passat, el dia 7. Com que posar-vos tot el tema de l'streaming era una mica complicat (principalment, perquè estava treballant i l'ordinador de la feina és una gran merda, no té res, per no tenir, no té ni àudio!!), la solució més simple era penjar el vídeo de YouTube. Problema: troba'l. Afortunadament, la Txell està en tot... i m'ha enviat l'enllaç amb la seva actuació!! Genießt!


Al final de la cançó, quan els presentadors parlen amb la Txell, ella els diu que, efectivament, parla japonès,  que n'ha estat estudiant durant 5 anys i que és la primera vegada que està al Japó. A més, també els comenta com de contenta i agraïda està de poder ser-hi. I la dona aquella que sembla tan estirada, la del cabells negres, li diu que té una veu molt maca (cosa que pensem tots!! Mira que anar tan lluny perquè t'ho diguin xD). A que està super maca?! No us podeu ni imaginar com m'he emocionat quan he vist el vídeo per primera vegada!! Encara no m'ho crec!! Em costa tant assimilar que la Txell està al Japó, que no puc concebre aquesta actuació com a real. Si jo estic així, imagineu ella!

Evidentment, un cop trobat el seu vídeo, podem trobar tots els altres. Només hem d'accedir a la llista de reproducció de la persona que l'ha penjat. Anyway, com que la mandra és esport nacional, en deixo uns quants i així us estalvieu la feina.







A aquesta última noia li donen un premi al final... encara que no sé exactament de què ve, m'ensumo que té a veure amb el 2n lloc. Bé, ja us dic ara que la Txell no va guanyar... però a nosaltres ens és igual: per fi ha pogut veure complert un dels seus somnis. Que hagi quedat tercera, o quarta o última... no importa, per a mi, per a tots els seus amics...

TXELL, ETS LA NUMBER ONE!! おめでとう ございます!!

A què espereu per a felicitar-la!!?? Fins aviat!! I si bé la Txell és molt maca... també vosaltres SOU TOTS MOLT MACOS!! Adéu!!

Ja ens llegirem!!!! Ciao!!!!

¡Ai, omá!
18/10/2012: Pel que sembla, han eliminat el vídeo de la Txell. Doncs bé, com a orgullosa previsora que sóc, me'l vaig baixar. Ergo, si algú el vol veure, que m'ho digui i el penjo de nou. Aquest cop, de la meva col·lecció privada, mwahahaha!!

Comentaris

  1. O.O Creo que me acabo de enamorar de la voz de una española..... lo que creía imposible ha sucedido!

    En serio Txell tiene una voz preciosa y lo demuestran las caras de los japos (la mejor es la del chico que sale casi al final de la canción que tiene una cara de cabreado y confundido a partes iguales xD). Enserio 377/391 no será la mejor nota, pero que se sienta orgullosa de haber llegado tan lejos y dejar a los japoneses "amb un pam de nassos". Bravo de verdad!

    P.D: El momento de entrar en el escenario y sonar el himno de España.... casi me meo de la risa xDDDDD

    ResponElimina
  2. Acabo de ver los otros vídeos y la verdad es que excepto la última, el resto no parecen tan buenas la verdad. La chica de Turquía la verdad es que tampoco lo hace mal, pero hay veces que su voz parece un taladro que se te mete hasta el cerebro xD

    ResponElimina
  3. Bueno, yo no puedo ser muy objetiva, para que engañarnos... pero cierto es que el chico que ganó (un americano con complejo de muñeca de porcelana) le puso ganas pero... a mi me pareció sobreactuado.

    En todo caso, sí: la adapatción libre del himno es pasa mearse de la risa xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. BTW, a qué se debe que hayas cambiado tu nick de Carlos a Esfera? Que me confundes al personal!! (?¿)

      Elimina
  4. Al igual surto jo per res remotament similar a una televisió i cantant en japonès! xD... pensa que Gackt no té cap culpa de que sigui una patata cantant; no li vull destrossar les cançons.

    Això del club de fans ja fa dies que li diem... però la tia no s'anima!! Jejeje.

    La de Bunraku la tinc pendent. Però és que mai trobo un moment per veure-la... en fi, tot serà posar-s'hi ^^

    ResponElimina
  5. Natalia cantando en japo..... eso da hasta para hacer un meme con tu actuación xD

    ResponElimina
  6. Oye, que canto mal pero tampoco tanto!! Además, es cuestión de aprenderse la letra y ya. Es lo que hice con el OP de yuyu ^^

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, és gratuït! Però vigila, que si no m'agrada... ja pots còrrer, buahahaha!

El Tuberclefòssil més visitat

Aires de rereguarda